Cine este iubita lui Dominic Samuel Fritz, primarul Timișoarei. Tânăra este diplomată în cadrul ONU

Cine este iubita lui Dominic Samuel Fritz, primarul Timișoarei. Tânăra este diplomată în cadrul ONU
Cine este iubita lui Dominic Samuel Fritz, primarul Timișoarei. Tânăra este diplomată în cadrul ONU

Iubita lui Dominic Samuel Fritz, primarul Timișoarei, este o tânără diplomată în cadrul ONU. Neamțul este foarte rezervat cu viața personală, dar cu toate acestea, tot s-au aflat câteva detalii despre partenera sa de viață.

La alegerile din luna septembrie a anului trecut, fotoliul de primar al Timișoarei a fost adjudecat de Dominic Samuel Fritz, un neamț în vârstă de 37 de ani. Și iubita acestuia are o funcție importantă.

Iubita lui Dominic Samuel Fritz, diplomată ONU

Începând de anul trecut, Timișoara are un primar neamț. Este vorba despre Dominic Samuel Fritz, în vârstă de 37 de ani, care a candidat din partea USR- PLUS.

Neamțul a câștigat detașat alegerile, în defavoarea fostului primar, Nicolae Robu, de la PNL.

Dominic Samuel Fritz nu este căsătorit, însă are o relație stabilă, cu o tânără asiatică. Primarul își ține viața personală departe de ochii curioși ai presei, astfel că se cunosc foarte puține detalii despre iubita lui.

S-a aflat însă că aceasta este diplomat în cadrul ONU, dar nimeni nu știe exact cu ce se ocupă aceasta.

„În timpul meu liber fac muzică, cânt la pian și la violoncel, compun, dirijez, citesc și merg cu bicicleta. Și stau pe Netflix, că oameni suntem. Prietena mea este diplomată în cadrul ONU, încă nu avem copii. Am însă 4 fini, 2 dintre ei fiind români, și 10 nepoți, pe care îi învăț să-și spună părerea, chiar dacă nu mereu totul merge după capul lor”, a dezvăluit Dominic Fritz, atunci când și-a făcut prezentarea, pentru alegerile de la primărie.

Citeste si: Medicul care face minuni la Timișoara împotriva COVID-19, Virgil Musta, avertisment teribil despre epidemia de coronavirus! ”Vom avea epidemie până în 2021”

Primarul Timișoarei a evitat să spună chiar și cum o cheamă pe iubita lui și cel puțin deocamdată, numele tinerei rămâne un secret.

Cine este iubita lui Dominic Samuel Fritz, primarul Timișoarei. Tânăra este diplomată în cadrul ONU

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Cine este Dominic Samuel Fritz

Actualul primar al Timișoarei are o poveste de viață impresionantă. S-a născut în 1983, în Germania, mai exact în localitatea Lorrach. Provine dintr-o familie numeroasă, cu 8 copii.

A plecat de acasă pe când avea doar 16 ani, cu o bursă primită de la Parlamentul Germaniei. Este pasionat de muzică și adoră să cânte la pian și la violoncel.

De asemenea, în timpul liber face cât mai mult sport.

Dominic Fritz a studiat la mai multe universități, din trei țări diferite. A fost bursier la Universitatea din Konstanz, din țara sa natală.

A studiat științe politice și administrative și în cadrul Universității Sciences Po Paris, din Franța, dar și la Universitatea din York, Anglia.

„Am devenit politician fără să-mi dau seama: fiind al treilea copil într-o familie cu 8 fraţi, copilăria mea a fost o negociere constantă între nevoile personale ale fiecăruia şi obiectivele micii comunităţi

din care făceam parte – familia mea. Am învăţat să spun ceea ce cred, să caut aliați pentru ideile mele și să respect, cam greu, ce-i drept, faptul că nu totul merge după capul meu”, a povestit edilul.

A ajuns prima dată în Timișoara când avea doar 19 ani. Atunci era voluntar pentru o casă de copii și pentru a reuși să intre în tara noastra, a fost nevoit să dea șpagă la vameși. Micuții

l-au făcut să prindă drag de țara noastră și cu ajutorul lor a învățat foarte bine și limba română.

A părăsit România după un an, dar a revenit în 2006, tot la Timișoara. De data aceasta, era reprezentantul unei fundații și a locuit în orașul de pe Bega timp de 6 ani.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Lucrarea sa de licență a avut ca temă politicile sociale din România, iar lucrarea de masterat a fost legată de capacitatea administrației publice în țări ieșite din război.

Dominic Fritz are o vastă experiență în ceea ce privește ONG-urile, dar a activat și în funcția de consilier al fostului președinte al Germaniei, Horst Kohler.

În 2009, Fritz și-a început cariera ca și consilier în cadrul Agenției Germane pentru Cooperare Internațională. A lucrat și în Liberia, în cadrul Ministerului Sănătății și al Protecției Sociale.

În politică a intrat în 2009, când a aderat la Partidul Verzilor, din Germania. În perioada 2011-2012, Fritz a condus organizația din Frankfurt am Main și a fost și co-organizator al campaniei pentru alegerile locale.

Citeste si: PORTRET: Cine este soțul lui Clotilde Armand

Cea mai bună perioadă, din punct de vedere profesional, a fost însă, fără îndoială, cea în care a fost șeful de cabinet al lui Horst Kohler, între 2016 și 2019.



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Rețeta de merdenele de casă a Roxanei Blenche: „Hai să facem o merdenea absolut delicioasă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies