Cine este fostul soț al Irinei Rimes? L-ai văzut de nenumărate ori, dar nu știai cine este!


Cine este fostul soț al Irinei Rimes? L-ai văzut de nenumărate ori, dar nu știai cine este!


In articol:

Irina Rimes este cunoscută deja de multă vreme la noi în țară, după ce a încercat apele și în Republica Moldova. Acum are tot ce vrea, succesul e la el acasă, iar viitorul pare a fi garantat, dacă va urma rețeta de până acum.

Din păcate, planul amoros strigă a necunoscut. Deși foarte tânără, are deja la activ un mariaj eșuat. Cine este, de fapt, fostul soț? Îl vezi zilnic, dar nu știi că el este.

Cine este fostul soț al Irinei Rimes?

Nu există om din România care să nu se fi bucurat măcar o dată de o piesă a Irinei Rimes. Lacrimi, suspin, fericire, înțelegere, orice..numai

emoție să fie, pentru că așa știi că asculți versurile și linia melodică scrise de frumoasa moldoveancă. Succesul poate o fi la el acasă în artista noastră, dar iubirea pare că a cam ocolită. Tânăra artistă a încercat viața de familie și s-a căsătorit la 22 de ani. Cel care i-a furat inima se numește Andi Bănică și este celebru și el, dar doar în Republica Moldova.

Din păcate, căsnicia lor nu a mers, așa că au divorțat după numai doi ani. Cu toate astea, între ei nu a existat niciodată ură, dispreț sau repulsie, așa cum orgoliul pune stăpânire pe mulți îndrăgostiți care au pierdut iubirea pe drum. Aceștia încă mai colaborează pe plan profesional și sunt în relații bune. În acest context, Andi poate fi văzut deseori la studioul frecventat de solistă, dar și la casa de discuri alească de ambii artiști, scrie playtech.ro.

Citeste si: Mara Banică, reţinută. Ce s-a întâmplat cu celebra jurnalistă

Citeste si: Loredana Groza, complet goală, cu un bebeluș în brațe: „Să folosești copii la Playboy?”

„Tot ce știu să fac e meritul Irinei”

”Ne știm de 6 ani și pentru noi lucrurile sunt ușoare, suntem altfel unul fată de celălalt. La sfârșit ies lucruri frumoase. Suntem mai mult decât simpli prieteni. Ne știm toate plusurile. Vrem să fim unul mai bun decât celălalt. Pe Irina o fac fericită lucrurile frumoase și dragostea. Tot ce știu să fac e datorită faptului că am cunoscut-o pe Irina. Au fost și perioade dificile în viețile noastre. O iubesc din tot sufletul”
Andi Bănică


Abonează-te pe

Citește și:

Cum sa recunosti sufletul pereche intr-un infinit de suflete intalnite

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cum sa iti cultivi feminitatea si sa atragi mai usor

Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri