Cine este femeia după care suferă Zanni? Mesajul emoționant al Faimosului de la Survivor: „Am iubit-o 3 ani, o iubesc și acum, dar și-a bătut joc de mine!”


Zanni, faimosul de la Survivor România, a trăit o poveste de dragoste dureroasă în adolescență și se pare că rănile sunt încă deschise.


In articol:

  Deși afișează o carcasă puternică, Zanni, revelația show-ului Survivor România, a trecut prin multe episoade dureroase, mai ales în adolescență. Faimosul a recunoscut că s-a îndrăgostit nebunește la 17 ani, dar a avut parte de cea mai mare dezamăgire din partea fetei pe care o iubea.

  Când m-am îndrăgostit la 17 ani, nu a fost reciproc. Am iubit-o, trei ani de zile am suferit după ea. Și-a bătut joc de mine. Mă duceam după ea, îi dădeam pastile la 1 noaptea pentru că o durea capul. Nu era RATB, mergeam pe jos multe stații. Și ea se dădea cu alții. Îi căram bagajele pe spatele meu iar ea se dădea cu alții.”

  Citeste si: Cine este Faimosul de la “Suvivor România”, tatuat din cap până-n picioare. Povestea celor peste 100 de tatuaje  

  Zanni: „Cred că și acum o iubesc!”

  zanni survivor

  „Eu sunt umil, i-am scris recent, după ce am ajuns cunoscut: ”sunt în continuare îndrăgostit de tine, vrei să-ți gătesc ceva”. Iar ea nu mi-a răspuns, mi-a dat block instant! Da, cred că și acum o iubesc”, a mărturisit Zanni la BarOnline cu Pepe.

  Zanni a mai declarat că s-a schimbat complet la vârsta de 18 ani, când a fost dat afară din acasă. Artistul susține că acum este un alt om și chiar dacă a trecut prin momente extrem de dificile, continuă să creadă în el și în visurile lui.

  Citeste si: Cum arată iubitul războinicei Roxana Ghiță de la Survivor România 2021? Imagini de senzație

  „Am zis la un moment dat că n-o să mă îndrăgostesc niciodată, că e greu... Până acum, n-am avut nici o relație. M-am îndrăgostit o singură dată în viața mea, la 17 ani, de aceea nu o pun pentru că eram copil. Am început să fiu ceea ce sunt acum de la 18-19 ani. Cu un an înainte nu existam, atunci m-au dat afară din casă și atunci s-a întâmplat toată magia, transformarea mea. Înainte nu eram eu, cel de acum, eram unul care stătea doar la calculator.”

   


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Cu ce se mănâncă APIO

  A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

  Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE

  Ce nu se poate mânca cu mâna

  Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Lifestyle

  Ce nu se poate lua în bagajul de mână

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Divertisment
  Parteneri