Zannidache pune tunurile pe echipa Faimosilor de la Survivor România! “Gata cu vrăjealaaa!”


Revolte, intrigi și tensiune în echipa Faimosilor de la Survivor România, când Zanni a început să destăinuie ce se întâmplă între concurenți!


In articol:

Echipa Faimosilor și cea a Războinicilor de la Survivor România s-au luptat penru cea mai grea victorie a ficarei spatamani: imunitatea. Chiar dacă se luptă zilnic cu foamea, competițiile de traseu și dormitul sub clar de lună, concurenții își depun toate eforturile pe care le mai au pentru a lupta până în ultima clipă.Proba imunității le oferă un confort în primul rând psihic, mai ales după toate lipsurile pe care le au în competiția Survivor România sezonul doi. Echipa câștigătoare a traseului pe uscat a fost cea a Războnicilor, învingând echipa roșie consecutiv pentru a 5-a oară.

Cel mai tânăr concurent al Faimoșilor de la Survivor România, Zannidache, pare a fi cel mai sincer și cerebral om al echipei.

Ajunși la consiliul de nominalizări Daniel Pavel întreabă: “Zanni, încerc să îți prind privirea care este acolo așa în flăcări! Te văd gânditor.. La ce te gândești și cu ce sentimente ești în consiliul ăsta de nominalizare?"

Survivor Romania
Zanidache de la echipa Faimosilor[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cum arăta Zannidache de la Survivor România înainte să aibă cele 100 de tatuaje și părul blond! Îl mai recunoști pe faimos?

Zanni: “N-aș fi vrut să mă întrebi pe mine, pentru că eu sunt prea sincer… asta e problema mea… Nu mă interesează de cei din jurul meu dacă eu simt, spun adevărul! Treaba mea în echipa este să-i mențin pe toți sinceri. Sunt foarte mulți care se mint foarte mult pe ei! Ne mințim că "ne iubim"!

Fiecare răsuflă ușurat dupa ce nominalizăm și iese cineva afară.

Nu am venit aici să ne facem prieteni! Dacă pleacă cineva din echipa asta s-ar simți lipsa doar a unora. Să ne nominalizam și gata cu vrăjeala! Nu suntem suficient de pregătiți și se vede diferența dintre echipe.

Unii au foarte multe remușcări, unul nu este bun acolo, altul este bun acolo. Sunt unii care nu au fost buni nici acolo, nici acolo! Asta este adevărul și eu sunt aici să spun: “Gata cu vrăjealaaaa!”. Nu știu acum cum vede publicul treaba asta și echipa va sări pe mine că sunt aici să spun când cineva minte sau cineva se ascunde. Așa cum am spus cel mai slab va cădea de la sine, dar cel mai fals va ceda pentru că voi fi acolo că să cedeze! S-ar putea să sară cineva cu bocancii pe mine! Nu vreau eu să fac lumină în echipă, dar asta mă face pe mine fericit. Cumva, strategic nu este prea sănătos pentru că s-ar putea să mi-o dea la “temelie”!”.

După tot comentariul lui Zannidache, Culita Sterp a comentat: “Adevărul deranjează!”.

Citeste si: Zanni, preferatul publicului la Survivor România! Primele declarații ale concurentului din echipa Faimoșilor

 


Abonează-te pe

Citește și:

Editie de infarct  si cifre de top, aseara, la „Survivor Romania”! Kanal D, primul loc in inimile romanilor; Costi Ionita, propus spre eliminare de Faimosi, dupa un joc de...

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Majda Aboulumosha de la Survivor România a ajuns de urgență la spital cu convulsii! “Nu mai văd!”

Aseara, Romania a urmarit cu sufletul la gura batalia dintre Faimosi si Razboinici, in jocul pentru Imunitate, castigat de Razboinici; Roxana Nemes, nominalizata de Faimosi...

Alexandru Zănoagă de la Puterea dragostei vrea la Survivor România

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este și ce profesie are ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri