Majda Aboulumosha de la Survivor România a ajuns de urgență la spital cu convulsii! “Nu mai văd!”


Înfometarea și competiția sportivă și-au spus cuvântul pentru Majda Aboulumosha de la Survivor România!


In articol:

Mulatra echipei Faimosilor din competita Survivor România sezonul 2, a trecut prin clipe groaznice în timpul traselului pentru câștigarea iminitatii. Ambele echipe au trebuit să îndeplinească un traseu pe uscat plin de obstacole pentru a-i pune indificultate. Pentru că probele sunt concepute astfel încât să îmbine albele abilități, atât cea a efortului fizic cât și cea de îndemânare. Exotica Majda, a cărei poveste de viață impresionantă cu o copilatie marcată de abandonul tatălui, a dovedit mereu că este o luptătoare.

Majda Aboulumoshaa din echipa Faimosilor a cedat la S urvivor România!

În timpul competiție, Majda s-a adresat medicului: “Am vomitat puțin mai devreme și mă simt amețită, dar intru să concurez. Am vomitat doar apă și ușor galben.

Mă doare rău de tot în zona stomacului. Nu îmi simt buzele. Le simt amorțite așa și nu știu de ce. De azi-noapte cred că mă doare.”

Majda Aboulumosha de la Survivor România a ajuns de urgență

Citeste si: Aseara, Romania a urmarit cu sufletul la gura batalia dintre Faimosi si Razboinici, in jocul pentru Imunitate, castigat de Razboinici; Roxana Nemes, nominalizata de Faimosi pentru eliminare

Medicul precizează: “Este de la sucul gastric! Nu mai joacă, Majda! V-am rugat frumos să îmi spuneți din timp.”

Jador și Culiță: “Tot ce câștigăm, ea ne da nouă mâncarea! Niciunul să nu mai accepte mâncarea de la la Majda!”, au comentat aceștia revoltați în jurul femeii.

În timp ce medicul o ducea către ambultanta, Majda a leșinat și echipa de producție a trebuit să intervină pentru a o duce pe brațe până la ambulanță.

Vizibil slăbită de toate puterile Majda, a mai putut să spună doar câteva cuvinte ce au alarmat întreagă echipa și medicul. Efortul depus pe traseu i-a pus capac pentru întreagă zi.

Majda: “Nu mai văd!!!” și practic s-a prăbușit în brațele echipei de producție și a medicului. Jador a sărit într-un suflet pentru a-i ajuta să o transporte mai repede la ambulanță.

Majda Aboulumosha de la Survivor România a ajuns de urgență

Citeste si: Musty de la Survivor România 2021 are un copil cu o artistă celebră! Dezvăluiri incendiare despre viața de familie a Războinicului

În ambulanță, Majda a început să aibă convulsii și corpul nu îi mai răspundea. Ambulanța a gonit direct către spital pentru a-i acorda exoticei mulatre ajutor. În urmă celor întâmplate, aceasta nu a putut participa nici măcar la etapa consiliului, de nominalizare a unui concurent din echipa pentru eliminare.


Abonează-te pe

Citește și:

Aseara, Romania a urmarit cu sufletul la gura batalia dintre Faimosi si Razboinici, in jocul pentru Imunitate, castigat de Razboinici; Roxana Nemes, nominalizata de Faimosi...

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Musty de la Survivor România 2021 are un copil cu o artistă celebră! Dezvăluiri incendiare despre viața de familie a îndrăgitului "războinic"

Tensiunile clocotesc în echipa Faimosilor de la Survivor Romania! "A început să se calce pe cadavre!"

Atingeri suspecte la Survivor 2021! Ce concurenți s-au apropiat extrem de mult?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

La ce temperatură se bea vinul roșu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri