Cine este Emily Burghelea. "Am intrat într-un nor negru”

cine este emily burghelea
Emily Burghelea se declara o mamica implinita

Emily Burghelea este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară. Însă știați cum a devenit aceasta cunoscută, publicului larg?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Emily Burghelea, dar și cum a ajuns aceasta să se bucure de cariera de succes, pe care o are în prezent. În plus, descoperiți și cum reușește să se împartă între rolul de mămică și soție, dar și alte astfel de aspecte.

 

Cine este Emily Burghelea

Emily Burghelea s-a născut în Constanța, iar în prezent are frumoasa vârstă de 23 de ani. Tânăra

a reușit să devină celebră în România, imediat ce a participat la emisiunea “Bravo, ai stil!”, de la Kanal D.

De-a lungul timpului, Emily Burghelea și-a dorit să devină ucenică, în cadrul Școlii de Ucenice a unei emisiuni matinale. Cu toate acestea, în anul 2018, aceasta nu a reușit să obțină postul. Însă după participarea sa la emisiunea „Bravo, ai stil!”, Emily Burghelea a devenit asistentă TV pentru o emisiune în care se dezbat subiecte de zi cu zi.

Se pare totuși că nu i-a plăcut atât de mult experiența, motiv pentru care a decis să demisioneze în urmă cu doi ani.

În prezent,  Emily Burghelea se bucură de viața frumoasă pe care o are alături de soțul său și de fetița lor, cu care se mândrește necondiționat.

emily burghelea sot
Emily Burghelea se declara o mamica implinita[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

 

Emily Burghelea despre experiența “Bravo, ai stil!”

Emily Burghelea  a devenit cunoscută publicului larg, odată cu participarea sa în sezonul cu numărul trei, al emisiunii „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. Aceasta a participat alături de, în prezent, fosta sa prietenă, Iuliana Doroftei, cea care a și câștigat sezonul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Se pare că  Emily Burghelea nu mai ține legătura cu niciuna dintre participantele sezonului cu numărul trei, inclusiv cu prietena sa bună, de la acea vreme, Iuliana Doroftei:  „Chiar cu niciuna nu mai țin legătura. M-am mai întâlnit cu anumite fete pe la evenimente, dar atât. Cu Iuliana nu am mai vorbit de atunci. Drumurile noastre s-au despărțit atunci”.

emily burghelea copil
Emily Burghelea se declara o mamica implinita[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Răzvan Simion. „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea"

 

Emily Burghelea se declara o mămică împlinită

Emily Burghelea este mai fericită ca niciodată de când a devenit mămică. Pe lângă succesul pe care l-a avut în televiziune, dar și de controversele în care a mai fost implicată de-a lungul timpului, Emily Burghelea se declară o femeie împlinită, bucurându-se zi de zi de frumoasă să familie, pe care o are

alături de soțul său.

Nici nu pare că Emily Burghelea a trecut printr-o sarcină, tânăra mămică revenindu-și spectaculos după frumoasa naștere și ajungând iar la forma sa de invidiat, pe care și-a dorit-o. Chiar aceasta a fost cea care a dezvăluit cum s-a menținut în formă, ținând cont și de faptul că are un program destul de încărcat și un stil de viață asemănător.

,, Eu încerc să am grijă și de alimentație în același timp, încerc să mănânc echilibrat și să îmi gătesc și mie, nu doar ei, dar este solicitant. Pe lângă faptul că o cresc pe Amedea doar alături de soțul meu, el mă ajută foarte tare, mai am și facultatea, care este foarte solicitantă. Uite așa, caloriile se ard de la sine, fără să fac prea mult efort.

Multe femei au tendința să facă treaba aceasta, să renunțe la ele în momentul în care devin mame. Aș vrea să le încurajez să rămână acolo și pentru ele, să fie în continuare luptătoare pentru visele lor. La finalul unei zile, cred că orice copil își dorește ca mama ei să fie împlinită, fericită pe toate planurile.”, a mărturisit Emily Burghelea.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

emily burghelea bravo ai stil
Emily Burghelea se declara o mamica implinita[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

 

Emily Burghelea, în rolul de soție și mamă

Ca după orice altă sarcină, și  Emily Burghelea s-a confruntat cu anumite probleme, atât în perioada sarcinii, cât și după ce a adus-o pe lume pe fetița sa. Se pare că aceasta s-a luptat cu depresia postnatală, însă a reușit să treacă de această perioadă mai ușor, datorită partenerul său de viață care i-a fost alături.

Am fost foarte OK după sarcină, până într-o zi, când m-am confruntat și eu cu depresia postnatală. Dintr-o dată, mi s-a părut că am intrat într-un nor negru, fără nimic concret care să declanșeze treaba asta.

A fost teribil. Am avut noroc că am avut ajutoare în jurul meu care să mă scoată din situația aceasta. Am discutat cu un psiholog. Soțul meu, Andrei, a fost lângă mine. A despicat firul în 4 și și-a dat seama unde este problema și ce se întâmplă, a încercat să îmi ofere toate rezolvările că să nu se agraveze stările. Am înțeles că este hormonal și că foarte multe femei se confruntă cu depresia postnatală.”, a mărturisit  Emily Burghelea.

emily burghelea varsta
Emily Burghelea se declara o mamica implinita[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum slăbești 5 kilograme în 14 zile ţinând dieta cu avocado



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Răzvan Simion. „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies