Cine este Diana Bisinicu. „Nu-mi place să atrag în jurul meu energii negative!”

cine este diana bisinicu
Diana Bisinicu este una dintre cele mai apreciate artiste, de la noi din țară

Diana Bisinicu este una dintre cele mai apreciate artiste, de la noi din țară. Însă știați că aceasta suferă de anumite probleme de sănătate?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Diana Bisinicu, dar și ce vârstă are. În plus, descoperiți și care a fost motivul pentru care a divorțat de tatăl fetiței sale, dar și cu ce probleme de sănătate de confruntă, de ani buni de zile.

 

Ce vârstă are Diana Bisinicu

Diana Bisinicu s-a născut pe data de 5 ianuarie, în Constanța.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 38 de ani.

diana bisinicu varsta
Diana Bisinicu este una dintre cele mai apreciate artiste, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Lili Sandu. “Când vine copilul, relația de cuplu practic nu mai există!”

 

Cine este Diana Bisinicu

Diana Bisinicu este una dintre cele mai apreciate artiste, de la noi din țară. În

plus, de fiecare dată când își face apariția în oraș, Diana Bisinicu atrage privirile tuturor cu silueta sa de invidiat, făcând furori de fiecare dată când participă la evenimentele mondene. Îndrăgita cântăreață are o carieră impresionantă și cucerește de fiecare dată publicul cu vocea sa.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre planul personal, Diana Bisinicu obișnuiește să fie extrem de discretă, dorind să își țină viața privată, departe de ochii curioșilor, așa cum face și cu familia sa.

În ciuda faptului că nu se mai află într-o căsnicie cu tatăl fetiței sale, Diana Bisinicu se dedică fetiței sale, de care este tare mândră.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În momentele în care nu se află în prezența fiicei sale, Diana Bisinicu  are succes și în afaceri, aceasta deținând un magazin de bijuterii și se bucură din plin de viață și se declară o femeie împlinită.

diana bisinicu fiica
Diana Bisinicu este una dintre cele mai apreciate artiste, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Diana Bisinicu a divorțat în secret de fostul soț,  Cătălin Andrieș

Diana Bisinicu a divorțat de fostul său soț,   Cătălin Andrieş, după o frumoasă poveste de iubire, din urma căreia a rezultat o frumoasă fetiță. Cei doi s-au căsătorit pe data de 14 iulie 2012, iar cununia civilă, dar și cea religioasă a avut loc la Constanța, după un an de relație. Fericitul

eveniment a avut loc pe malul Mării Negre, în prezenţa familiilor şi a prietenilor.

Viața este călătoria ta! Nu permite nimănui să îți spună ce să faci! Ai încredere în instinctele tale și vei găsi calea pe care să o urmezi!”, a scris Diana Bișinicu pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, Diana Bisinicu ar fi decis să pună punct mariajului cu tatăl fetiței sale, din cauza faptului că, potrivit celor relatate de un apropiat al acesteia, între ea și Cătălin Andrieș ar fi existat

anumite discuții mai puțin plăcute, din cauza unor probleme mai delicate, probleme în urma cărora, s-a luat decizia ca cei doi să ajung în punctul de a divorța.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

 

Ce probleme de sănătate are  Diana Bisinicu

În ciuda succesului său pe plan profesional, dar și al clipelor de bucurie pe care le trăiește zilnic alături de scumpa sa fetiță, Diana Bisinicu se confruntă de mai mulți ani cu anumite probleme de sănătate. Chiar aceasta a fost cea care a dezvăluit care sunt acestea, problema de sănătate care și-au făcut apariția de când a născut-o pe fetița sa.

Mie nu-mi place să mă plâng. Nu-mi place să atrag în jurul meu energii negative (…) Eu am sindromul ovarelor polichistice. După ce am născut-o pe Riana, ovarele mele au devenit pline de chisturi. Am chisturi şi la sâni, am şi o tumoră benignă la sânul drept. Trebuie să am grijă, dar nu mă plâng. Eu le iau aşa cum vin. Am grijă, într-adevăr, trei zile pe lună am dureri îngrozitoare încât nu mă pot mişca din pat. Lună de lună .”, a declarat aceasta.

În ciuda momentelor grele din viața sa, Diana Bișinicu se declară o femeie împlinită, care reușește să-și mențină forma și să se dedice în totalitate fetiței sale superbe, dar și să se bucure de succes, pe plan profesional. 

diana bisinicu
Diana Bisinicu este una dintre cele mai apreciate artiste, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Victor Rebengiuc. „Eu la 4 ani ştiam să citesc şi să socotesc. Bunica mea m-a învăţat asta foarte devreme."



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Emilia Popescu. “Pentru mine ăsta este cadoul vieții mele, faptul că fata mea nu a făcut actoria!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Este Gabi Bădălău bărbatul pe care Bianca Drăgușanu l-a iubit cel mai mult? „Nu înțeleg de unde puterea să depășesc anumite situații de-a dreptul dureroase.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies