Cine este Emilia Popescu. “Pentru mine ăsta este cadoul vieții mele, faptul că fata mea nu a făcut actoria!”

cine este emilia popescu

Emilia Popescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru, film și televiziune, de la noi din țară

Emilia Popescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru, film și televiziune, de la noi din țară. Însă știați că fiica sa este pasionată de design vestimentar?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Emilia Popescu, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și cu ce se ocupă fiica sa, Maria.

 

Ce vârstă are Emilia Popescu

Emilia Popescu s-a născut pe data de 2 martie, în București. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 57 de ani.

emilia popesu wikipedia
Emilia Popescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru, film și televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andreea, fosta parteneră a lui Andrei Aradits. „El râdea de mine că sunt mică și snoabă și mi se părea că le știu pe toate”

 

Ce studii are Emilia Popescu

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că   Emilia Popescu a absolvit, în anul 1988, Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L.

Caragiale, din București.

emilia popescu studii
Emilia Popescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru, film și televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

 

Cine este Emilia Popescu

Emilia Popescu  este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru, film și televiziune, de la noi din țară.

Debutul acesteia în cariera de actorie a avut loc în anul 1987, în filmul  Moromeții, având rolul “Ilincăi”. Odată

cu stagiunea 2002 – 2003 Emilia Popescu a devenit actriță a Teatrului de Comedie și a intrat și în lumea televiziunii, câteodată chiar ca jurat în diverse emisiuni TV.

Actrița Emilia Popescu a fost decorată pe data de 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Pentru Merit în grad de Cavaler:,  „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului românesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”. De atunci și până în prezent, actrița Emilia Popescu se bucură de un succes remarcabil în cariera sa de actriță.

emilia popescu varsta
Emilia Popescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru, film și televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Emilia Popescu se mândrește cu fiica sa, Maria

Emilia Popescu  este o actriță îndrăgită, care a fost căsătorită o singură dată, între 1994 și 2009 cu muzicianul Ion Bogdan Ștefănescu, mariaj în urma căruia a rezultat și o fetiță, pe nume Maria.   Aceasta   a studiat design vestimentar, având o pasiune aparte pentru artă.

Citește și: Cât costă un kilogram de roșii românești zemoase, de la producătorii locali, în piață. S-au ieftinit considerabil față de luna trecută- kanald.ro

Citește și: "Din păcate viaţa este crudă". A murit Dana Rotariu, soția fotbalistului din "Generația de Aur" Iosif Rotariu, la vârsta de 60 de ani- stirilekanald.ro

Mă consider foarte norocoasă pentru că m-am născut într-o familie de artiști.

Era cam greu să nu moștenesc această înclinație și iubire pentru artă. Am început să pictez de pe la șase ani. De atunci, nu am mai vrut să fac altceva. Am fost un copil norocos pentru că mi-am descoperit chemarea de la o vârstă așa fragedă. Asta se datorează, desigur, părinților mei, cărora le mulțumesc că m-au încurajat și susținut mereu și o fac în continuare ”, spunea fiica Emiliei Popescu în urmă cu câțiva ani.

În prezent, Maria Ștefănescu a împlinit vârsta de 27 de ani, iar mama sa, Emilia Popescu i-a transmis un mesaj în mediul online: „ Mă gândesc la o zi când ningea ca-n povești, acum 27 de ani, ziua în care mi-am strâns prima oară fetița în brațe! Și așa am rămas …”.

În ciuda faptului că fiica sa, Maria, deține o fire înclinată spre artă, Emilia Popescu este fericită de faptul că aceasta nu a urmat actoria. Se pare că aceasta a ales să nu urmeze nici calea actoriei, nici a muzicii, ci a ales să se concentreze pe ceea ce i-a plăcut mai mult, și anume: designul vestimentar.

Sunt cea mai fericită. Pentru mine ăsta este cadoul vieții mele, faptul că fata mea nu a făcut actoria. De ce? Pentru că este o meserie grea, ingrată, nedreaptă, mai ales pentru o femeie. De la anul, promit să fiu îmbrăcată numai de Maria Ștefănescu. A terminat masterul ”, a declarat actrița.

Astfel, odată cu trecerea timpului și cu experiența pe care fiica sa, Maria, o are, Emilia Popescu povestea în urmă cu câțiva ani, faptul că are deja în garderobă, haine create de fiica sa: „ Mi-a făcut un pardesiu, pantaloni, pulovere, dar nu pentru apariții publice. Mă surprinde cu diverse creații ”, acesta fiind și motivul pentru care niciodată nu merge la un eveniment fără să se sfătuiască înainte cu fiica sa.

emilia popescu fiica
Emilia Popescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru, film și televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Kamara Ghedi. „Nu ne-am cunoscut prea bine înainte să ne căsătorim.”Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Ce salariu are Raed Arafat. Câți bani câștigă șeful DSU

TE CRUCEȘTI! Cum arătau vedetele înainte de operații. ASTA e adevărata lor față FOTO

Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale

"Se gândea ca să regizeze relația. Toate lucrurile au fost o minciună". Ies la iveală detalii uluitoare despre mariajul dintre Maria Constantin și Marcel Toader

Alegere neașteptată pentru Alev

Sindy și Vlădaia, eliminate de la Insula de 1 milion! Strategia care le-a trimis direct acasă. Primele declarații: „Când te auto propui, riști să pleci acasă”

"Să plece!" Verdict crunt în gala fără eliminare din "Casa Iubirii". Antoni, Cosmin, Ștefania, în plin coșmar. "Nu știu ce să mai cred, vreau să fiu propus spre eliminare"


Cookies