Cine este Claudiu Teohari. „Nu-mi place să fac glume la prima mână”


Claudiu Teohari este unul dintre cei mai apreciați comedianți de la noi din țară. Cu toate că și-a început cariera în urmă cu mai mult de 15 ani, Claudiu a înțeles ce este succesul, în urmă cu câțiva ani.


In articol:

Teo, după cum este cunoscut în showbizul românesc, debutează  în stand-up, este scriitor și ocazional actor.

Cum a început cariera lui Claudiu Teohari

claudiu teohari

Claudiu Teohari

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Viorel Dragu. „Nu există o rețetă de scris glume!”

Vedeta a terminat Academia de Studii Economice din București, iar la începutul anilor 2000 lucra într-un domeniu total diferit de ceea ce face acum. Teo și-a început cariera de comedian în anul 2004, când a debutat pe scena unui local de comedie din București.

Cu toate că Teo a povestit că experiența nu a fost una extraordinară, deoarece lipsa de experiență și-a spus cuvântul, au urmat vești bune pentru el. Pe atunci, Mihai Bobonete i-a apreciat entuziasmul și i-a oferit oportunitatea de a primi un loc în club, ca interpret. Ulterior, în anul 2009, a înființat Club 99, alături de Viorel Dragu și Costel Bojog, un loc în care își desfășoară spectacolele de stand-up.

Claudiu Teohari, viral pe internet

claudiu teohari jurat

Teo și soția lui

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Maria Popovici. „Trebuie să ai curajul să sapi adânc și să pui totul pe tavă”

În anul 2006, Teo și colegii lui de breaslă, Costel și Viorel, au devenit virali în mediul online, după ce au publicat pe YouTube, una dintre rutinele lor. La acel moment, publicul a îndrăgit foarte mult acest tip de conținut, total nou pentru România, la acea vreme. La 41 de ani, Claudiu Teohari se numără printre cele mai apreciate persoane din showbizul românesc. Până în prezent, Teo a luat parte la numeroase proiecte de succes, precum evenimente, emisuni de televiziune sau show-uri online. În anul 2009, comedianul modera propria emisune săptămânală de comedie, la o televiziune cunoscută. În urmă cu doi ani, vedeta a pășit pentru prima data la cel mai cunoscut show de comedie din România, moment în care și-a adunat și mai mulț fani. În prezent, cariera sa a urcat pe un plan ascendent, deoarece alături de colegii lui de breaslă, Viorel Dragu și Costel Bojog, formează juriul de la prima emisiune de stand-up din țara noastră. Teo are încredere că publicul va fi mulțumit de ei, deoarece sunt colegi de ani de zile și au o conexiune specială.

„Suntem singurul juriu care a fost vreodată pe TV și care are chimie deja. Ne știm eu cu Vio, Costel și Dan Badea de mult timp. Avem o chestie. Asta sper să le pleacă oamenilor. Concurenții sunt extraordinari, iar glumele sunt minunate.”, a povestit comedianul.

„Am trecut prin asta, acum mulți ani de zile.” Ce a declarat Claudiu Teohari, despre meseria de comedian

claudiu teohari stand up

Cum a debutat Teo în stand-up

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Viorel Șipoș. „A fost una dintre cele mai frumoase petreceri!”

De ani de zile, Claudiu încearcă să se perfecționeze în carieră, pentru ca publicul să nu se sature de glumele sale. Cu toate acestea, comedianul a explicat care este una dintre strategiile lui, atunci când vine vorba de a livra material original, care să îi facă pe oameni să râdă.

„Eu mă feresc să construiesc material pe actualitate. În primul și-n primul rând nu-mi place să fac glume la prima mână. Și dacă aș face asta, aș face-o în răspăr. În al doilea rând, când faci material despre lucrurile foarte la modă, ăla nu are viață lungă. Am trecut prin asta, acum mulți ani de zile. Aveam glume cu Monica Columbeanu și se bucurau oamenii foarte mult. Dar glumele astea sunt ca niște droguri cu acțiune rapidă: oamenii se bucură extrem de tare, simți și tu bucuria aia, dar într-o lună nu mai poți să zici gluma. Prefer să fac material care să aibă viață mai lungă, despre niște experiențe mai universale. Ca să fac o analogie, este ca diferența dintre zahăr și carbohidrați complecși. Zahărul îți energie rapid și apoi s-a dus, pe când carbohidratul complex te hrănește mai mult timp.", a declarat Claudiu Teohari.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Bianca Comănici. „Sunt extrem de entuziasmată!”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este soția lui Viorel Dragu. „Apelați cu încredere la Oana pentru copii frumoși”

Cine este Sebastian Crăciunescu. Bărbatul s-a căsătorit cu Geta Sterp

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri