Cine este Carmen Harra. „În copilărie nu aveam nimic, mâncam ce apucam”


Carmen Harra este una dintre prezicătoarele de success de la noi din țară.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact prezicătoarea Carmen Harra, dar și cum trecut de la o fată simplă care se confrunta cu greutățile vieții la o femeie de

succes. În plus, descoperiți și care a fost motivul pentru care nu a renunțat la visurile ei.

Cine este Carmen Harra

Citeste si: Cine este Nelu Cortea. „Sigur o să ne distrăm”

Cine este Carmen Harra

Cine este Carmen Harra

[Sursa foto: Facebook]

Ce nume are Carmen Harra in buletin

Citeste si: Cine este Cornel Palade. „Nu știu dacă e important să câștig”

Carmen Harra, pe numele său întreg, Doina Carmen Mureșan, și-a început cariera în industria muzicală începând cu vârsta de 16 ani, interpretând de muzică ușoară, pop-dance, latino și populară. Ulterior a început să scrie despre tainele neștiute ale universului, iar cărțile sale au ajuns betsellere în Statele Unite ale Americii, acolo unde artista s-a stabilit încă din anul 1983. Odată cu publicarea primei sale cărți, Carmen Mureșan se transformă în Carmen Harra și își continuă cariera muzicală sub acest pseudonim.

Fiind stabilită în Statele Unite ale Americii, artista are dublă cetățenie româno-americană.

În spațiul public a fost cunoscută ca psiholog, cântăreață și prezicătoare. În prezent, artista este adesea invitată la emisiuni televizate pentru a vorbi despre despărțirile din showbiz, dar și pentru a le prezice viitorul vedetelor autohtone. Ca teme de interes, Harra prezice despărțiri, apariția unor fenomene naturale cum ar fi cutremurele, dar și parcursul diferiților politicieni.

Carmen Harra. De la fata simplă la prezicătoarea de succes

Citeste si: Cine este WRS. „Am intrat în showbiz că să le fur pâinea celor cu care am dansat”

Cine este Carmen Harra

Cine este Carmen Harra

[Sursa foto: Facebook]

Carmen Harra este o femeie care s-a confruntat cu greutățile vieții încă de la o vârstă fragedă. I-a fost greu să ajungă în punctul în care se află astăzi, dar a dat din coate și nu a renunțat indiferent de situația în care se afla.

Încă din copilărie a fost nevoită să dea piept cu greutățile vieții.

Artista a vorbit despre greutățile pe care le-a întâlnit pe parcursul copilăriei și despre faptul că au fost momente în care nu avea nici măcar ce mânca. "În copilărie nu aveam nimic, căram apă cu găleata, n-am avut jucării şi mâncam ce apucam. Dar eu eram mereu cu o parte a minţii în alt timp şi spaţiu şi visam la ceva măreţ. Fiecare avem dreptul să visăm, să progresăm şi ne schimbăm viaţa. Este dreptul nostru divin. Realitatea este o reflecţie a gândirii. Devii ceea ce gândeşti!", a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra a prezis moartea soțului său

Cine a fost soțul lui  Carmen Harra

Citeste si: Cine este Jo. „Am muncit toată viața pentru asta și mi-am dorit foarte mult”

Atunci când te naști cu un talent nativ pe care îl are și Carmen Harra, acela de prezicătoare, nu întotdeauna lucrurile pe care le anticipezi sunt cele mai fericite. Acest lucru i s-a întâmplat și artistei, care încă din momentul în care s-a căsătorit cu Virgil, bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de mai bine de 20 de ani, a știu că acesta va muri.

Soțul vedetei s-a confruntat cu cancer la plămâni, boală care l-a făcut să se stingă din viață înainte de a împlini vârsta de 60 de ani.

Carmen Harra a trăit însă cu durere în sufletul încă din momentul în care l-a cunoscut pe bărbat, știind că aceasta avea să își găsească sfârșitul înainte de vreme.

În ciuda acestor previziuni, l-a iubit foarte mult pe bărbatul care i-a dăruit trei fete și nici după mai bine de 11 ani de la moartea acestuia nu și-a refăcut viața. Mai mult decât atât, își arată în continuare iubirea și aprecierea pentru bărbatul care i-a fost alături la bine și la greu, numindu-l sufletul său pereche. Cu my soulmate (n.r. sufletul meu pereche) în NY acum 30 de ani. Și cât te-am iubit, nu te pot uita vorba cântecului. Legea Karmei spune că ne vom întâlni în noua viață. Ce credem devine adevăr! ”, a scris Carmen Harra în dreptul unei fotografii cu soțul său pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

 

Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Cristina Pucean. „Nici eu nu știu dacă este sau nu ceva între noi”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este WRS. „Am intrat în showbiz că să le fur pâinea celor cu care am dansat”

Cine este Liviu Teodorescu: „Nu a fost o chestie artificială”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 6 decembrie. O zodie are nevoie de o schimbare majoră
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri