Cine este Amalia Năstase. “Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster!”

amalia nastase wikipedia

Amalia Năstase, cunoscută și sub numele de “Doamna Amalia”, în mediul online, este fosta soție a lui Ilie Năstase

Amalia Năstase este fosta soție a lui Ilie Năstase. Însă știați că aceasta se află într-o frumoasă căsnicie, în prezent?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Amalia Năstase, dar și ce vârstă are aceasta. În plus, descoperiți și ce a declarat după divorțul de fostul său partener, Ilie Năstase, dar și care a fost momentul în care aceasta a decis să se recăsătorească.

 

Ce vârstă are   Amalia Năstase

Amalia Năstase s-a născut pe data de 20 martie, în București. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 47 de ani.

amalia nastase varsta
Amalia Năstase, cunoscută și sub numele de “Doamna Amalia”, în mediul online, este fosta soție a lui Ilie Năstase[Sursa foto: Facebook]
 

 

Cine este Amalia Năstase

Amalia Năstase, cunoscută și sub numele de “Doamna Amalia”, în mediul online, este fosta soție a lui Ilie Năstase. În

ciuda faptului că cei doi au fost împreună timp de aproximativ 14 ani, au decis să pună punct mariajului, în anul 2010. Cu toate acestea, legătura a fost păstrată pentru că împreună au doi copii, mai exact două fete, pe nume Alessia și Emma.

Când ai copii împreună cu cineva, vei fi mereu apropiat de persoana respectivă. Eu îl respect foarte mult pe Ilie și cred că, în afară de Ion Țiriac, sunt singura persoană care știe cu adevărat cât de valoros e el ca imagine pentru România.

Orice imagine ar avea el prin presa de aici, nu poate șterge un milimetru din dragostea cu care e văzut în străinătate. În legătură cu fetele, el se vede mereu cu ele și le iubește foarte mult. Se mândrește cu ele și ele sunt foarte mândre că sunt fetele primului număr 1 mondial din istoria ATP-ului .”, a declarat Amalia Năstase.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

amalia nastase data nasterii
Amalia Năstase, cunoscută și sub numele de “Doamna Amalia”, în mediul online, este fosta soție a lui Ilie Năstase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Octavia Geamănu. “O viață profesională clădită în mod cinstit, cu sacrificii și fără compromisuri, îți oferă o putere nebănuită!”

 

Ce a resimțit Amalia Năstase după divorțul de Ilie Năstase

Cu bune cu rele, Amalia Năstase  și Ilie Năstase au fost căsătoriți din anul 2004 până în anul 2010, relație din care au apărut și două fete.

Poate că și acesta a fost unul dintre motivele pentru care Amaliei Năstase i-a fost destul de greu în perioada în care a avut loc despărțirea de tatăl fetelor sale, aspect declarat de aceasta în cadrul unui podcast. 

„Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: «Unde te duci, ești nebună, ai copii!».

Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu, era toată atenția pe mine. Am dat o scrisoare și gata. S-a terminat, nu am mai continuat. După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata. La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: « Doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț»”, a mărturisit aceasta.

amalia nastase biografie
Amalia Năstase, cunoscută și sub numele de “Doamna Amalia”, în mediul online, este fosta soție a lui Ilie Năstase[Sursa foto: Facebook]

 

Citește și: Irinel Columbeanu și fiica sa au plecat în vacanță! Irinuca va petrece o săptămână întreagă alături de tatăl său- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Amalia Năstase s-a recăsătorit

După o perioadă tumultuoasă din viața sa, Amalia Năstase și-a schimbat iar viața, în momentul în care a fost pusă în fața faptului împlinit, fiind vorba despre un divorț. Cu toate acestea, Amalia Năstase și-a canalizat atenția pe zona afacerilor. Pe lângă planul profesional, la vârsta de 45 de ani, aceasta s-a recăsătorit, chiar cu partenerul său de afaceri, pe nume Răzvan Vasilescu.

De atunci și până în prezent, cei doi formează o familie fericită alături de băiatul lor, pe nume Toma, dar și cele două fete din prima căsnicie a acesteia. În plus, Amalia Năstase nu încetează să își păstreze forma de invidiat, consumând doar anumite alimente, așa cum a și declarat aceasta.

”Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscut de ovăz. Ca şi snack, am un măr, ceea ce este viaţă, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine şi carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie.

După aceea, la prânz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salată. Ţi le măsori o dată şi după aceea îţi dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare… Dimineaţa beau cafea cu un de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”, a detaliat Amalia Năstase.

Citește și: Cine este Monica Odagiu. „Ne omorâm des. Dar avem o relație foarte puternică. Suntem destul de diferite, cu toate că părem asemănătoare."



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Cine este Marinela Chelaru. “Credeam că voi reveni, dar cu inima nu e de glumit!”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies