Cine este Orianda Donca, soția lui Călin Donca. „Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos."

orianda donca varsta

Ce vârstă are Orianda Donca

Orianda Donca este soția unuia dintre cei mai tineri milionari din România, Călin Donca. Cei doi au reușit să clădească un imperiu, doar prin muncă cinstită, fără a proveni din familii bogate sau a moșteni averi.

Alături de soțul ei, femeia a clădit atât afaceri de succes, ce le aduc o mulțime de bani, cât și o familie numeroasă și frumoasă.

Ce vârstă are Orianda Donca

La doar 34 de ani, frumoasa brunetă se poate declară mândră de tot ceea ce a construit. Călin are 38 de ani și deși sunt atât de tineri, se numără printre milionarii din țara noastră.

Orianda se mândrește atât cu afaceri de succes, cât și cu o familie deosebită, deoarece este mama a cinci copii, având trei fete și doi băieți.

Povestea dintre Călin și Orianda Donca

cine este sotia lui calin donca
Cine este soția lui Călin Donca[Sursa foto: Instagram]

Tinerii milionari au o relație de peste 14 ani și s-au cunoscut pe vremea când erau doar doi oameni simpli. Călin era trainer la un curs de dezvoltare personală, acolo unde Orianda a venit să învețe mai multe.

La scurt timp, au pornit la drum drept colegi de muncă, însă au devenit mai apoi parteneri de viață.  Cei doi s-au cunoscut la Timișoara, însă s-au mutat la Brașov, unde în prezent au o vilă de lux, de peste un milion de euro. La început, au lucrat în vânzări, asigurări și publicitate. Ulterior, Orianda și Călin și-au deschis hoteluri și restaurante, iar în prezent conduc o afacere în domeniul energiei, care le aduce sume impresionante de bani.
Cu toate că acum au o vilă la care mulți doar visează, cu numeroase camere, salină, saune, cinema și conduc mașini luxoase, cuplul s-a dezvoltat împreună, pornind de la o viață destul de modestă.

„Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos. Aveam o viață în care eram foarte ordonați pe partea de educație. În fiecare dimineață ne trezeam și citeam împreună, făceam sport, mergeam la vânzări, munceam non-stop, de luni până duminică.

Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează, ca să putem să avem ceea ce avem în momentul de față.”, a povestit soția milionarului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum se menține Orianda Donca

cine este orianda donca
Cine este Orianda Donca[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Călin Donca. „Întotdeauna am știut că voi fi bogat”

Deși a trecut prin 5 nașteri, frumoasa brunetă se mândrește cu un corp excepțional. Orianda este foarte atentă la stilul de viață pe care îl are. Soția milionarului face sport în propria sală de fitness, dar și exerciții de pilates. Mai mult, alimentația ei este foarte sănătoasă și obișnuiește să gătească în acest mod, zilnic, și pentru copii. Orianda a mărturisit că de cele mai multe ori gătește vegan, reducând proteina animală, chiar și din meniul celor mici.

„Feminitatea trebuie hrănită chiar dacă ești mamă. Îngrijește-ți corpul fizic prin sport, alimentație cât mai aproape de natură și o gândire care să te îndrepte către conectarea ta cu Divinitate. Fii bună cu tine, înainte să o faci cu alții. Dacă mama este bine, toată casa este bine”, a declarat milionara.

Copiii Oriandei și ai lui Călin nu sunt înscriși la școală

orianda donca biografie
Familia Donca[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Maria Ilioiu. „Vreau să fie cel mai frumos an din viața mea”

Copiii milionarilor au vârste cuprinse între 2 și 12 ani și duc o viață extrem de fericită. Chiar dacă s-au născut într-o familie bogată, Călin și Orianda sunt foarte atenți la educația acestora, pentru a aprecia de tot ce li se întâmplă. Milionarii au abordat un altfel de sistem de învățare pentru copii, deoarece aceștia nu sunt înscriși la școală, fiind educați acasă, prin sistemul homeschooling. Concret, părinții se ocupă de formarea copiilor, prin activități, exerciții și teme care să le stârnească inteligența, creativitatea și curiozitatea. Orianda și Călin nu sunt mulțumiți de sistemul de învățământ din România, atât de cel de stat, cât și de cel privat.

„Prin acest lucru, vrem să îi dezvoltăm pe partea personală, partea de inteligență emoțională, tot ceea ce noi am învățat de-a lungul anilor, prin diverse experiențe și provocări, vrem să dăm mai departe copiilor noștri.”, a povestit Orianda Donca.



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Cine este Isabela Onoriu. “După două săptămâni mi-a devenit soție!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies