Cine este Alexandru Abagiu. “Tatăl meu este avocat, mama mea este medic. Am trecut prin ambele ca meserii!"


Alexandru Abagiu este unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști din România și nu numai. Însă știați că acesta a început totul datorită pasiunii pentru pictură și fotografie?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Alexandru Abagiu, dar și cum a ajuns să aibă succesul din prezent, în meseria sa de make-up artist. În plus, descoperiți și care vor fi doar câteva dintre întrebările la care acesta va răspunde în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de duminică.

Cine este Alexandru Abagiu

Citeste si: Cine este Gina Pistol. „M-aș reîntoarce la mine, copil fiind”

cine este alexandru abagiu

Alexandru Abagiu este unul dintre cei mai cunoscuti make-up artisti

[Sursa foto: Facebook]

Alexandru Abagiu este un cunoscut Make-up Artist.

Acesta se mândrește cu o carieră de mai bine de 23 de ani, în modă și gândind de-a lungul timpului, nenumărate editoriale de frumusețe prin intermediul cărora a reușit  să câștige mai multe premii în această industrie a frumuseții. Acesta a fost și motivul principal pentru care Alexandru Abagiu a fost numit de „Make up Artist Magazine”, din America, ca fiind unul dintre cei mai buni artiști de machiaj din Europa.

De-a lungul timpului, Alexandru Abagiu  a ajuns să lucreze cu fotografi de top, stiliști de modă și coafuri, pentru a putea crea imagini și filme deosebite. Acesta a lucrat și ca make-up artist al vedetelor, în cadrul Festivalului de film de la Cannes, pe o perioadă de 10 ani. În prezent, Alexandru Abagiu este Național Make up Artist pentru un renumit brand internațional.

Ca make-up artist, personal cred că machiajul nu are reguli, iar creativitatea nu are pereți sau limite. Cred că profesioniștii din industrie pot fi prea implicați în a fi un „expert” și să uite că totul este despre viziune, artă și, cel mai important, frumusețea interioară și exterioară.”, a declarat make-up artistul Alexandru Abagiu.

alexandru abagiu make up artist

Alexandru Abagiu este unul dintre cei mai cunoscuti make-up artisti

[Sursa foto: Facebook]

Cu ce se ocupă părintii lui Alexandru Abagiu

Citeste si: Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

„Tatăl meu este avocat, mama mea este medic. Am trecut prin ambele ca meserii, până la urmă pictura a învins și de la pictură la machiaj a fost un pas foarte scurt. La început nu au crezut foarte mult în chestia asta, dar când au văzut că pictura în sine nu mi-a mai adus plăcerea cu care o practicam atunci când am făcut performață, pentru că am adus României câteva medalii de aur, am câștigat un premiu european pentru integrare culturală a României în structurile europene, era o chestie destul de importantă. Am fost un pic descurajat în domeniul ăsta de părinții mei. Dar s-a schimbat rapid balanța în momentul în care au început să îmi intre primii bani în cont, în contul lor de fapt că la momentul la care eu făceam meseria nici nu aveam dreptul legal să am un cont” a povestit Alexandru Abagiu.

Debutul lui Alexandru Abagiu în cariera sa

Alexandru Abagiu nu doar că a reușit să câștige sume impresionante din arta machiajului, ci a ajuns să fie și unul dintre profesioniștii acestei industrii, fiind apreciat și peste hotare. Acesta a început să pășească în această industrie, în momentul în care nici nu exista noțiunea de make-up artist. Însă acum lucrurile au evoluat, iar prin mâinile sale de make-up artist profesionist, au trecut sute de femei frumoase, care au pășit pe catwalk sau pe covorul roșu și au purtat semnătura sa personală.

La urma urmei, este doar machiaj și poate fi întotdeauna îndepărtat! Doar joacă-te și lasă artistul tău interior să treacă! S-ar putea să fii surprins să vezi un nou care apare. Totul ține de dorința ta de a te autoexplora, de a încerca ceva nou, de a te redescoperi. Nu știu despre voi ceilalți, dar sunt doar un copil mare, care mă joc cu vopsea scumpă...”, a declarat Alexandru Abagiu.

Chiar Alexandru Abagiu a mărturisit faptul că deține o trusă de machiaj absolut impresionantă, care conține aproximativ 128 de pensule și cântărește cu până la 15 kilograme. Această trusă este chiar celebră și îl însoțește pe artiști oriunde merge, indiferent că este vorba despre ședințe foto, prezentări de modă sau alte astfel de evenimente.

Pasiunea sa pentru arta machiajului, a început încă de când era foarte pasionat de pictură, ajungând să câștige premii importante la unele concursuri internaționale. Treptat, datorită picturii, acesta a ajuns să fie pasionat și de fotografie, însă și-a dorit mai mult de la acest domeniu, motiv pentru care a ajuns în lumea modei: „ Îmi plăcea mult să pictez, dar intervenise o oarecare monotonie în ceea ce făceam. ”, a declarat Alexandru Abagiu.

alexandru abagiu 40 de intrebari

Alexandru Abagiu este unul dintre cei mai cunoscuti make-up artisti

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este chef Foa. „Mama e gospodina supremă. Nu ne ducea la restaurante, căci nu-și permitea, însă gătea în fiecare zi"

Alexandru Abagiu este invitat duminică, la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Make-up artistul Alexandru Abagiu este invitat duminică, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D, la ora 22:30. Acesta este cunoscut ca fiind  național make-up artist, pentru un renumit brand internațional, care de-a lungul anilor a lucrat cu mari vedete din întreaga Românie și nu numai. Datorită faptului că a făcut parte din echipa de make-up artiști ai Festivalului de Film de la Cannes, timp de 10 ani, acesta le-a întâlnit și pe Paris Hilton, Jane Fonda, Natalie Portman și Penelope Cruz. Cu toate acestea, momentan, pe plan personal, Alexandru Abagiu nu este căsătorit și nu are copii.

Pritre întrebările adresate de către Denise Rifai, se vor afla și următoarele: “Când obsesia pentru frumusețe urâțește?”, “Ați regretat vreodată că nu ați rămas la Paris?”, “Ce defect nu poate ascunde Alexandru Abagiu ?”, “Când obsesia pentru frumusețe urâțește?”, “Și-au pierdut româncele naturalețea?”, “Ce vă enervează la vedetele din România?”, “Cine este vedeta dumneavoastră preferată?”, “Ați regretat vreodată că nu ați rămas la Paris?”, “Câți bani ați câștigat din make-up?”.

Urmăriți emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, din această duminică, de la ora 22:30, la Kanal D, pentru a afla care au fost răspunsurile marelui make-up artist, Alexandru Abagiu.

alexandru abagiu wikipedia

Alexandru Abagiu este unul dintre cei mai cunoscuti make-up artisti

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Jamila. "Eu am crezut că o să fac rețete pentru mama, verișoara mea de la Craiova și soacra din Maroc sau prietenele mele din liceu sau facultate."


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine este Răzvan Simion. „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea"

Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

Cine este Vica Blochina. "Pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Iulia Vântur, criticată pentru un concert: „Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri