Cine ar putea sa vina in locul lui Ion Oncescu la Exatlon? Fanii l-au cerut in concurs: "Sa vina cat mai repede! Faimosii au nevoie de el"

Cine ar putea sa vina in locul lui Ion Oncescu la Exatlon? Fanii l-au cerut in concurs:
Cine ar putea sa vina in locul lui Ion Oncescu la Exatlon? Fanii l-au cerut in concurs: "Sa vina cat mai repede! Faimosii au nevoie de el"

Ion Oncescu a renuntat la concursul Exatlon Romania. Din pacate, el nu a mai putut continua din cauza problemelor grave de sanatate.

Acum, fanii cer un inlocuitor, asa cum Lupu a venit in locul lui Bogdan in Echipa Razboinicilor. Sustinatorii Echipei Faimosilor vor sa vina un luptator puternic care sa ii ajute la probele grele ale celui mai dur concurs din Romania.

De aceea, fanii nu au stat cu mainile in san si i-au gasit imediat un inlocuitor lui Ion Oncescu. Acestia au postat o poza si au lasat sute de comentarii intr-un grup, creat special pentru Exatlon Romania.

Vezi despre cine este vorba pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

O concurenta de la Exatlon Mexic, insarcinata! A aflat ca e gravida in timpul competitiei, insa a pierdut copilul

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies