Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 21 septembrie 2021. Beneficiile consumului de peşte pentru organism


Ce probe au avut de îndeplinit concurenții de la Asia Express în data de 21.09.2021, pentru câștigarea amuletei și pentru a rămâne în competiție


In articol:

Ediţia Asia Express difuzată în data de 21 septembrie 2021 a prezentat jocul amuletei şi cursa pentru ultima şansă.

La jocul amuletei, echipele intrate în competiție au fost formate din Patricia  ↔ Francesco, Adriana Trandafir ↔ Maria Speranţa, Lidia Buble ↔ Estera.

Cine a câştigat amuleta, în data de 21 septembrie 2021

cine a fost eliminat la asia express 21 septembrie 2021

Citeste si: Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 20 septembrie 2021. Descoperă totul despre aricii de mare

Competiţia a fost strânsă între cele 6 femeie care s-au luptat pentru a obţine cei mai mulţi bani, prin vânzarea unor peşti, localnicilor. Proba nu a fost deloc uşoară, având în vedere ca peştele trebuia ales de pe o barcă aflată în largul mării. Cele trei echipe au întâmpinat câteva probleme, în privinţa vâslitului până la vaporul cu peşti. Odată ajunse pe ţărm, fiecare şi-a ales clienţii printre localnici, pentru a le cumpăra peştele.

Cele mai multe puncte le-a obţinut echipa formată din Adriana Trandafir şi Maria Speranţa. Acestea au câştigat amuleta mult râvnită şi un avantaj de 10 minute, față de celelalte echipe. Următoarele echipe au putut pleca în cursă având un interval de câte 2 minute pentru fiecare, după ordinea stabilită de Adriana Trandafir și fiica sa. 

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express, în data de 21 septembrie 2021

Adriana Trandafir şi Maria Speranţa au plecat primele în cursă pentru a ajunge la Istanbul. Tensiunea a fost la cote înalte pentru cele nouă echipe ale show-lui. Până la ora 18:00 a fost termenul limită de a se urca pe feribot-ul care ajungea în Istanbul. Pe drum, pe lângă interminabilul autostop, echipele au avut de rezolvat o serie de probe. Dificultatea, stresul şi timpul contracronometru au reprezentat un test de răbdare şi rezistenţă. Echipele care au reușit să se urce pe vapor în timp util, au avut șansa de a câștiga a doua imunitate. Cosmin Natanticu ↔ Eliza, Patricia  ↔ Francesco, Alexandra Ungureanu ↔ Anca, mama ei şi Lidia Buble ↔ Estera au fost cele patru echipe care au reușit să urce pe vapor. Lidia Buble și Estera au câștigat imunitatea și s-au bucurat de o seară specială la hotel. De asemenea, Alexandra Ungureanu și mama acesteia au primit o cameră la hotel din partea echipei, drept cadou de ziua de naștere a mamei Alexandrei.

În același timp de difuzare al emisiunii, pe postul Kanal D puteți urmări serialele turcești "Doctorul minune" și" Nehir".

Beneficiile consumului de peşte pentru organism

Citeste si: Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Peştele este un aliment gustos recomandat de nutriţionişti, indiferent dacă vă doriţi să slăbiţi sau să vă menţineţi greutatea. Introdus în alimentaţie, peştele oferă un aport de nutrienţi organismului. Recomandarea medicilor este aceea de a găti acest aliment de 2 -3 ori pe săptămână. Totuşi, chiar dacă este consumat ocazional sau în mod constant, peştele are beneficii dovedite asupra sănătăţii:

- protejează vederea şi sănătatea ochilor

- aliment ideal pentru diete

- poate diminua formele uşoare de depresie

- accelerează metabolismul


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este PATRIZIA PAGLIERI. Biografie: data nașterii, cariera, căsătorie, copil

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cine este SHIFT (Gabriel Mihai Istrate). Biografie: nume real, data nașterii, carieră

CONNECT-R: Cine este Ștefan Relu Mihalache. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

DESCOPERA: Cine este Nicole Cherry. Biografie: data nasterii, cariera, cine este iubitul ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

RADU CONSTANTIN: Cine este iubitul Otnielei Sandu, concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri