Află din rândurile următoare cum să prepari carnea de vită, după recomandările lui chef Ștefan Popescu.
Chef Ștefan Popescu este foarte activ în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi rețete și sfaturi utile în bucătărie. De data aceasta, cunoscutul bucătar a postat pe contul său de TikTok un video prin intermediul căruia explică în ce mod trebuie gătită carnea de vită.
Cum trebuie gătită carnea de vită, după recomandările lui chef Ștefan Popescu
Citește și: Anunț important pentru românii cu probleme de sănătate!- stirilekanald.ro
Chef Ștefan Popescu ne sfătuiește să asezonăm din belșug carnea înainte să ne apucăm să o gătim.
Mai mult decât atât, un aspect foarte important de care trebuie să ținem cont este timpul pe care carnea îl petrece la odihnit, după ce este gătită.„ Important este să asezonezi carnea, pentru că sarea vreau să intre și în interiorul ei, nu doar în exterior. Nu vreau să pun sarea doar la final. Ea trebuie să intre în carne. De aia am pus ulei de măsline, am pus sarea dinainte, a deschis porii, am pus iar ulei de măsline, sarea a intrat în carne și se asezonează.
@chefstefanpopescu Nu uita să acorzi atenție micilor detalii care vor face diferența în pregătirea cărnii de vită. Acestea te vor ajuta să o prepari exact așa cum îți dorești 🥩 #chef #cheflife #cooking #secret #sfaturi #tipsandtricks #howto ♬ original sound- Chef Stefan Popescu