Blat de biscuiti si 3 arome diferite, intr-un cheesecake de ciocolata in 3 culori, obtinut fara cuptor!
INGREDIENTE PENTRU AL TREILEA STRAT DE CREMA
200 g mascarpone
1 lingura zahar
200 g ciocolata cu lapte
1 lingura unt
esenta rom (optional)
1 lingurita gelatina
2 linguri apa
MOD DE PREPARARE:
Zdrobeste biscuitii in robotul de bucatarie sau intr-o punga, folosind facaletul. Combina-i cu untul topit si zaharul, apoi intinde si preseaza compozitia intr-o tava de tort cu pereti detasabili. Da tava la frigider.
Prepara crema de ciocolata neagra:
Topeste ciocolata neagra cu smantana pentru frisca la microunde, in reprize de 30 secunde alternate cu amestecare.
Dizolva gelatina in cele 2 linguri de apa si las-o sa se umfle cca 5-10 minute.
Bate crema de branza cu zaharul si esenta (daca alegi sa folosesti).
Adauga ciocolata topita, gelatina dizolvata si toarna crema peste blatul de biscuiti. Da tava la frigider.