Cea mai gustoasa reteta de caltabos: ca sa iti iasa, trebuie sa faci asta!


Caltabosul este o specialitate preparata din maruntaie de porc. Spre deosebire de lebar, caltabosul contine si diferite maruntaie si orez, iar retetele difera de la o regiune a tarii la alta.

Secretul pentru un gust deosebit este dat de alegerea condimentelor si de echilibrul dintre organele de porc si grasimea pe care o contine.

Reteta de Craciun: Caciulita Mosului

Iata care sunt ingredientele necesare:

2,5 kilograme maruntaie de porc (ficat, rinichi, splina, inima) 250 grame carne grasa de porc 700 grame ceapa alba 1 cana mare de orez 4 foi de dafin 1 capatana de usturoi curatata 1 lingura rasa nucsoara macinata 1 lingura rasa boabe de ienibahar macinat 100 grame untura de porc mate de porc bine spalate sare piper negru macinat 1 lingura piper boabe.

Reteta traditionala de Craciun! Haioase din aluat cu osanza

Sursa

DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Doamnelor, priviţi şi suspinaţi! Aceasta este colecţia fabuloasă de încălţări a Adelinei Pestriţu! FOTO!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri

Setări confidențialitate