Ce semnificatie au alunitele de pe corp in functie de ZODIA in care te-ai nascut! NIMENI nu stia aceasta legatura!


Din punct de vedere astrologic, corpul uman este împărţit în douăsprezece zone. Fiecărei zone îi corespunde un anumit semn al zodiacului.

Aluniţele prezente într-un anumit loc - sunt un fel de marcă prin care puteţi învăţa multe despre o persoană: să-i cunoaşte-ţi punctele forte şi punctele slabe şi chiar să ştiţi ce fel de viitor o aşteaptă.

BERBECUL

Berbecul guvernează capul. Obrajii, fruntea, urechile, nasul, ochii - examinaţi mai îndeaproape acele părţi ale corpului.
O aluniţă în zona ochilor - este un semn că persoanei îi este dificil să-şi controleze emoţiile. Aflată pe ureche, indică o înaltă stima de sine şi o tendinţă de a se lăuda; dacă este pe frunte - are un sens, un scop în viaţă; şi pe obraji - ne vorbeşte despre natura pasiunii.

TAURUL

Taurul este responsabil pentru gât.
Un bărbat Taur cu aluniţe pe gât va deveni un mare om de afaceri, iar la o femeie emeie de afaceri. Este un om încăpăţânat, conservator, îşi cunoaşte propria valoare, dar trebuie să fie încrezător în viitor. Bunăstarea financiară - acesta este scopul principal al vieţii sale. Dacă aluniţele sunt pe umăr, este bine să-şi deschidă propriul restaurant, hotel, magazin.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum poti integra bluzele cu imprimeu floral in tinute elegante?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri