Ce se întâmplă dacă pui o șosetă îmbibată cu lămâie în mașina de spălat. Trucul genial care te va ajuta foarte mult

 Trucul genial care te va ajuta foarte mult
Trucul genial care te va ajuta foarte mult

O gospodină care a pus o șosetă îmbibată cu lămâie în mașina de spălat, fără să vrea, a descoperit un truc pe care îl puteți folosi de fiecare dată când faceți curat. Ea a fost foarte entuziasmată de rezultate, iar din acest motiv a împărtășit și cu alte persoane. Iată care este trucul!

Gospodinele se confruntă foarte des cu calcarul, în momentul în care vine vorba de curățenie și poate fi o adevărată provocare să scape de el, mai ales dacă s-a depus de multă vreme și nu a fost curățat.

Citește și: Care este ingredientul care nu are ce căuta în cârnații de casă. Acesta va strica gustul și textura

Ce se întâmplă dacă pui o șosetă îmbibată cu lămâie în mașina de spălat

O gospodină a împărtășit pe internet un truc pe care l-a descoperit fără să vrea. Ea pus o șosetă îmbibată cu lămâie în mașina de spălat și a reușit să scape de calcar foarte ușor și rapid. Nu este nevoie să depui eforturi foarte mari pentru a elimina calcarul din aparatul electrocasnic.

Tot ce trebuie să faci este să tai o lămâie în jumătate, iar apoi să iei două șosete, fiecare dintre ele îmbibă-le în toată zeama de lămâie.

Apoi, pune restul de lămâi în șosete și leagă-le bine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pune șosetele îmbibate cu lămâie în mașina de spălat și alege programul clasic de spălare. Lasă mașina de spălat să funcționeze în mod normal, ca și cum ai spăla diverse articole vestimentare. La final vei observa că tot calcarul a dispărut.

Citește și: Ce trebuie să adaugi în cuptor pentru o friptură suculentă. Bucătarii pricepuți folosesc acest truc

Cum să folosești lămâia la curățarea mașinii de spălat vase

Lămâia poate fi folosită și pentru a scăpa din calcarul din mașina de spălat vase. În cazul acesta, este recomandat și oțetul. Tot ce trebuie să faci este să amesteci o cană mare de oțet cu zeama de la o lămâie și să introduci soluția în compartimentul dedicat detergentului de spălare a vaselor.

Gospodinele folosesc oțetul la curățarea sau dezinfectarea zilnică a diverselor aparate sau instrumente din casă.  Poți utiliza oțetul pentru a curăța sau desfunda aparatul de cafea. Umple compartimentul în care pui apă cu oțet. Setează aparatul la un program normal, ca și cum îți prepari cafeaua dimineața. Repetă, apoi, procedura.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Calcarul se va îndepărta ușor, însă, trebuie să te asiguri că vei clăti foarte bine, cu apă din abundență, aparatul. În caz contrar, băuturile pe care le vei prepara vor prelua din gustul oțetului. Cel mai bine este să lași aparatul să funcționeze normal, doar pe bază de apă, după ce l-ai spălat.

 Trucul genial care te va ajuta foarte mult
Trucul genial care te va ajuta foarte mult[Sursa foto: pexels]

Citește și: Ce legumă te scapă de mucegai. Trucul care îți va schimba viața



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum să faci unt la tine acasă. Vei avea nevoie doar de un singur ingredient

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

De ce ar trebui să presari mereu bicarbonat de sodiu peste carne înainte de a o prăji. Acest truc te va cuceri

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies