Ce nume va purta Meghan Markle dupa ce se va casatori cu printul Harry


Actrita americana Meghan Markle se va casatori cu printul Harry la primavara, in luna mai.

La scurt timp dupa anuntul logodnei lui Meghan Markle cu printul Harry, actrita din Suits si-a sters toate conturile de pe site-urile de socializare. Urmeaza dupa nunta sa isi schimbe si numele de familie. Dar care va fi acesta?

Actriţa americană Meghan Markle va primi după căsătoria cu prinţul Harry al Marii Britanii, programată pe 19 mai, numele de familie Mountbatten-Windsor şi, cel mai probabil, un titlu de ducesă, potrivit presei internaţionale.

Numele de familie le reflectă pe cel al reginei Elizabeth a II-a şi cel al prinţului consort Philip, potrivit unei decizii luate de suverană în 1960.

"În 1960, regina şi ducele de Edinburgh (prinţul Philip, n.r.) au decis ca descendenţii lor să se distingă de restul familiei regale, Windsor fiind numele de familie utilizat de toţi descendenţii necăsătoriţi, femei şi bărbaţi, ai regelui George al V-lea. S-a stabilit atunci în consiliu secret ca descendenţii reginei, alţii decât cei care poartă apelativul «alteţă regală» şi titlul de prinţ/ prinţesă şi descendentele care se căsătoresc, să poarte numele de Mountbatten-Windsor", se arată pe site-ul oficial al familiei regale britanice.

Specialiştii în familia regală britanică sunt de părere că, cel mai probabil, Rachel Meghan Markle va primi un titlu de ducesă din partea reginei.

sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

De ziua ei, Angela Similea a fost la mănăstire! Ce tort a primit celebra solistă! FOTO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri