Ce legătură este între Bianca de la Puterea dragostei și Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu! Imagine fierbinte din piscină


Ce s-a aflat despre Bianca de la Puterea dragostei și fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate. Ce imagine a apărut pe pagina de Instagram.


In articol:

Ce legătură este între Bianca de la Puterea dragostei și Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu

După ce s-a aflat că există o legătură între Alex Bodi și Ella de la Puterea dragostei și Alex Bodi iar cei doi se cunosc de ani de zile, fanii emisiunii au fost extrem de mirați să afle că există o legătură între Bianca Comănici și un alt bărbat celebru din showbiz.

Citeste si: Turcu, Andy şi Cătălin de la Puterea Dragostei, planuri diabolice pentru a-l răni pe Livian! E revoltător ce voiau să-i facă Biancăi!

Este vorba despre nimeni altul decât Tristan Tate, bărbatul cu care Bianca Drăgușanu s-a iubit timp de câteva luni, înainte de a-l cunoaște pe Alex Bodi.

Deși a intrat într-un con de umbră, Tristan Tate a revenit rapid în atenția tuturor cu ajutorul Biancăi de la Puterea dragostei.

Acesta colaborează cu Bianca pentru a-și crește contul de Instagram. El oferă patru premii de Paște, iar Bianca i-a sărit în ajutor lui Tristan. În imaginea postată pe Instagram, Tristan Tate se află în piscină, alături de o tânără superbă și înconjurat de mai multe bancnote, iar Bianca a distribuit imaginea cu pricina.

tristan tate
tristan tate

Livian nu vrea să se împace cu Bianca

În ediția de luni, Livian a dezvăluit că nu mai vrea să aibă de a face cu Bianca și că vrea să fie doar colegul ei, cel mult prieten. În rest, fiul lui Nelson Mondialu' nu mai vrea să formeze un cuplu cu tânăra:

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei nu mai vrea să fie cu Bianca: „M-a făcut să nu mai fiu eu”

„Vorbim, dar doar atât. Fără apropieri, fără sentimente. Nu mai vreau. Așa cum la voi o schimbare de culoare înseamnă o nouă viață, așa și la mine.

M-a făcut să nu mai fiu eu, m-a făcut să am o groază de rețineri, să îmi calc orgoliul. Nu sunt eu cel care a intrat. Am intrat și mă simt de parcă sunt într-o bulă, rupt de realitate.

Eu percep altceva față de lumea de acasă. Îți pui o etichetă ori de prost, ori de milog, îl las pe ăla să vorbească urât. În tot timpul acesta, se termină emisiunea și eu rămân cu o anumită etichetă”, a spus Livian, iar Marius l-a susținut.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Livian de la Puterea dragostei nu mai vrea să fie cu Bianca: „M-a făcut să nu mai fiu eu”

Elena Lasconi a DIVORȚAT! Detaliile unei despărțiri care a marcat-o

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei, show incendiar după ce a băut câteva pahare! Uite ce a făcut frumoasa blondă!

Andy de la Survivor și Cristi, prietenul lui cel mai bun, concurenți la Puterea Dragostei? „Ella e pentru tine!”

Turcu, Andy şi Cătălin de la Puterea Dragostei, planuri diabolice pentru a-l răni pe Livian! E revoltător ce voiau să-i facă Biancăi!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

// RAUL TIȘA // Cine este soțul Alinei Ceușan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri