Andy de la Survivor și Cristi, prietenul lui cel mai bun, concurenți la Puterea Dragostei? „Ella e pentru tine!”

Andy de la Survivor și Cristi, prietenul lui cel mai bun, concurenți la Puterea Dragostei? „Ella e pentru tine!”

Andy de la Survivor și Cristi, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, au fost îndemnați de fani să meargă la Puterea Dragostei.

Andy de la Survivor și Cristi, unul dintre cei mai bun prieteni ai lui, au făcut un live pe Instagram. Cei doi tineri sunt plini de mușchi și au mii de admiratoare pe internet, dar nu și-au găsit încă jumătatea.

Tocmai de aceea, au spus mai în glumă mai în serios că iau în considerare și participarea la Puterea Dragostei.

Fanii au fost de acord cu ideea lor, iar unul dintre ei chiar a spus că Andy s-ar potrivi cu Ella de la Puterea Dragostei. „Ella e pentru Andy”, a scris un urmăritor.

Legătura neștiută între Deea de la Puterea Dragostei și Andy de la Survivor

Deea de la Puterea Dragostei și Andy, Războinicul de la  Survivor  Romania, sunt din aceeași localitate prahoveană. Însă, legătura dintre ei este și mai strânsă. ”Am fost vecini de bloc deci pot să spun că am copilărit împreună. În plus, Andy e cel mai bun prieten al fratelui meu”, ne-a povestit Andreea Ghinescu.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei ne-a povestit și câteva amănunte din copilăria lui Andy. ”Era ambițios, cu foarte mult bun simț. La școală învăța foarte bine și arăta bine, cu mușchi încă de atunci. Era vânat de fetele din liceu”, ne-a spus Deea de la Puterea Dragostei, despre Andy, care este mai mic decât ea cu circa 3 ani.

Citeste si: Familia lui Nicolae Guță face livrări pentru masa de Paște, în plină pandemie de coronavirus! Vezi cât costă platoul cu produse tradiționale gătite la restaurantul manelistului!

Andy de la Survivor Romania este multiplu campion național la fitness

Andy Constantin face parte din echipa Războincilor de la Survivor România. Este atlet de performanță, practica fitness de peste 10 ani si este multiplu campion național la această ramură sportivă.

Are ca background sportiv și karate, kick-boxing și kempo și, în paralel, timp de 11 ani, a jucat fotbal. Andi este antreprenor și creator de conținut online.

În prezent locuiește în București. ”Am ales să particip la Survivor România pentru că sunt un adept al provocărilor, am o fire competitivă și pentru că simt nevoia de o ieșire din cotidian, de o schimbare de direcție de la regulile înguste ale societății", declara Andi Constantin înainte de a pleca la Survivor România în Republica Dominicană.

.Citește și:

„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat” Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies