Andy de la Survivor și Cristi, prietenul lui cel mai bun, concurenți la Puterea Dragostei? „Ella e pentru tine!”


Andy de la Survivor și Cristi, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, au fost îndemnați de fani să meargă la Puterea Dragostei.


In articol:

Andy de la Survivor și Cristi, unul dintre cei mai bun prieteni ai lui, au făcut un live pe Instagram. Cei doi tineri sunt plini de mușchi și au mii de admiratoare pe internet, dar nu și-au găsit încă jumătatea.

Tocmai de aceea, au spus mai în glumă mai în serios că iau în considerare și participarea la Puterea Dragostei.

Fanii au fost de acord cu ideea lor, iar unul dintre ei chiar a spus că Andy s-ar potrivi cu Ella de la Puterea Dragostei. „Ella e pentru Andy”, a scris un urmăritor.

Legătura neștiută între Deea de la Puterea Dragostei și Andy de la Survivor

Deea de la Puterea Dragostei și Andy, Războinicul de la  Survivor  Romania, sunt din aceeași localitate prahoveană. Însă, legătura dintre ei este și mai strânsă. ”Am fost vecini de bloc deci pot să spun că am copilărit împreună. În plus, Andy e cel mai bun prieten al fratelui meu”, ne-a povestit Andreea Ghinescu.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei ne-a povestit și câteva amănunte din copilăria lui Andy. ”Era ambițios, cu foarte mult bun simț. La școală învăța foarte bine și arăta bine, cu mușchi încă de atunci. Era vânat de fetele din liceu”, ne-a spus Deea de la Puterea Dragostei, despre Andy, care este mai mic decât ea cu circa 3 ani.

Citeste si: Familia lui Nicolae Guță face livrări pentru masa de Paște, în plină pandemie de coronavirus! Vezi cât costă platoul cu produse tradiționale gătite la restaurantul manelistului!

Andy de la Survivor Romania este multiplu campion național la fitness

Andy Constantin face parte din echipa Războincilor de la Survivor România. Este atlet de performanță, practica fitness de peste 10 ani si este multiplu campion național la această ramură sportivă. Are ca background sportiv și karate, kick-boxing și kempo și, în paralel, timp de 11 ani, a jucat fotbal. Andi este antreprenor și creator de conținut online.

În prezent locuiește în București. ”Am ales să particip la Survivor România pentru că sunt un adept al provocărilor, am o fire competitivă și pentru că simt nevoia de o ieșire din cotidian, de o schimbare de direcție de la regulile înguste ale societății", declara Andi Constantin înainte de a pleca la Survivor România în Republica Dominicană..


Abonează-te pe

Citește și:

Dieta indiană. Plan alimentar.

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Mască pentru păr cu OU

Numerologie 2021 - An cu vibrație 5. Cum să îți calculez cifra destinului și numărul de destin?

Geta Brătescu : cine a fost? Artista glorificată de Google cu un Doodle special

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ziua Tatălui. Când se sărbătorește în 2021 și de ce nu are dată fixă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri