Ce înseamnă dacă visezi o persoană de mai multe ori


Fiecare vis în parte are semnificația sa și ne dorim să cunoaștem măcar o mică părticică. Însă știați ce semnifică faptul că visați în mod repetat o persoană?


In articol:

Aflați din rândurile următoare ce înseamnă mai exact momentul în care visați o persoană apropiată din ce în ce mai mult, dar și ce reprezintă visele în care apar în mod repetat persoane cunoscute... și nu doar atât.

 

Ce înseamnă dacă visezi o persoană apropiată de mai multe ori

Atunci când vă apar în vise de mai multe ori, membrii ai familiei, trebuie să fiți atenți la gesturile și cuvintele pe care le folosesc în vis, pentru că pot reprezenta adevărate chei atunci când vine vorba despre relația pe care o aveți cu aceștia.

În cazul în care vă visați mama de mai multe ori, acest lucru semnifică faptul că vă aflați într-un moment destul de dificil al vieții și că veți avea nevoie de atenție, afecțiune și încurajare. În schimb, dacă vă visați tatăl, acest aspect poate însemna că aveți nevoie de protecție, autoritate, dar și că poate să fie vorba despre un posibil eșec peste care nu știți cum puteți trece singur, mai exact.

ce inseamna daca visezi o cunostinta de mai multe ori

Citeste si: Ce înseamnă când visezi că ești gravidă. Care este semnificația visului

În momentul în care vă visați bunicii, aceștia transmit tradiția și modelele învechite de care ar trebui să scăpați încet, încet, pentru a realiza lucrurile și ca voi. Iar când visați frați, de obicei aceștia încearcă să vă transmită un mesaj în legătură cu lucrurile pe care le datorați familiei.

Socrii reprezintă de obicei, simbolul temerilor pe care le aveți în legătură cu căsnicia voastră.

Pe de altă parte, în momentul în care vă visați copiii de mai multe ori, trebuie să știți că aceștia sunt, în general, reprezentativi pentru grijile pe care le aveți, față de familia voastră apropiată. În momentul în care îi visați din ce în ce mai des, cu atât mai mult va trebui să fiți mai conștient că ceva este în neregulă cu ei și că este posibil să se apropie un moment crucial în viața voastră de familie.

Dacă sunteți mamă și vă visați din ce în ce mai des fiica, trebuie să știți că acest aspect înseamnă faptul că aveți nevoie de sprijin în mod egal. Iar dacă în vis vă apare soțul, acesta semnifică expresia tuturor lucrurilor pe care nu le puteți realiza singură, dar și a temerilor pe care le aveți în legătură cu viitorul vostru împreună. 

ce inseamna daca visezi o persoana care nu mai este

Citeste si: Ce înseamnă când visezi ȘERPI. Care este semnificația visului

 

Ce înseamnă dacă visezi o cunoștință de mai multe ori

Pe de altă parte, dacă veți visa anumite persoane pe care le cunoașteți și v-ați gândit la ele în ziua respectivă sau chiar înainte să dormiți, fie că este vorba despre un coleg de muncă, o rudă sau un prieten drag, ar trebui să știți că în realitate, respectivul vis nu prea are legătură aceasta, ci mai degrabă cu modul în care voi, vă raportați la persoana ei.

Poate să fie vorba despre o relație care nu mai merge, despre competiția dintre voi sau chiar despre nevoia de a primi aprobarea ei în legătură cu o anumită situație. Același aspect poate să fie valabil și în cazul în care vă visați de mai multe ori, o fostă iubire.

Acest vis poate reprezenta faptul că și în relația actuală, dețineți anumite probleme pe care le aveați în fosta relație. Astfel, visul vă avertizează și încearcă să vă ofere o soluție pentru acele probleme pe care le întâmpinați, pentru a le rezolva în viața reală. Cu toate că, poate nu ați fost mulțumită de fosta iubire, dacă partenerul din prezent nu vă oferă ceea ce vă doriți, vă veți proiecta dorințele spre fostul iubit, care în vis va căpăta o altă aură.

ce inseamna daca visezi membrii ai familiei

Citeste si: Ce înseamnă când visezi SÂNGE. Care este semnificația visului

Visele în care apar din ce în ce mai des persoane care au trecut în neființă, pot deveni la un moment dat destul de tulburătoare și zdruncinate. Dacă în vis, persoana respectivă vă încurajează, dacă oferă un sfat sau vă zâmbește, acest lucru înseamnă faptul că îi acceptați într-un final dispariția sa din viața voastră și încercați să vedeți viitorul fără ea. 

În schimb, dacă în vis, persoana respectivă vă ceartă sau vă dojenește, dacă sunteți privit cu ochi triști, acest aspect poate reprezenta faptul că vă este dor de ea și încă nu v-ați putut obișnui cu gândul că nu mai este printre noi. Însă cu toate acestea, persoanele care au decedat, vă pot transmite mesaje cu adevărat importante despre persoanele care fac încă parte din viața voastră. 

ce inseamna daca visezi o persoana apropiata de mai multe ori

Citeste si: Ce înseamnă când visezi haine de copil mic


Abonează-te pe

Citește și:

Ce semnificație există atunci când visezi GÂNDACI. Ce reprezintă acest vis foarte des întâlnit

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Ce semnificație există atunci când visezi BANI. Care este semnificația visului

Ce semnificație există atunci când te mănâncă palma dreapta

Ce înseamnă când te mănâncă nasul. Semn bun sau rău?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
,,Eu nu pot să fac sport”. Cum a scăpat Oana Roman de kilogramele în plus fără să meargă la sala de fitness
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri