Ce semnificație există atunci când te mănâncă palma dreapta


Când te mănâncă palma dreaptă, motivele pot fi diferite. Dacă ești superstițioasă din fire, noi îți dezvăluim la ce să te aștepți.


In articol:

Există mai multe superstiții, pe care le-am auzit cu toții, atunci când ne mănâncă palma dreaptă. Dar oare este ceva adevăr în aceste interpretări sau totul este doar o poveste frumos împachetată?

Te mănâncă palma dreaptă? Iată ce înseamnă

Citeste si: DICȚIONAR VISE: Ce înseamnă când visezi că ești gravidă

Citeste si: DICȚIONAR VISE: Ce înseamnă când visezi șerpi

Cu siguranță ați auzit că, dacă vă mănâncă palma dreaptă, o să aveți parte de un câștig material. Specialiștii în cititul în palme au însă alte explicații pentru aceste mâncărimi. 

În momentul în care ne mănâncă palmele, energii noi ne traversează brațele. În chiromanție, adică arta cititului în palme, se consideră că palma stângă este cea pasivă, iar dreapta este cea activă. 

Tocmai de aceea, dacă vă mănâncă palma dreaptă, nu este bine să alungați energiile pozitive. Așadar nu vă scărpinați și așteptați să vă treacă de la sine mâncărimea. 

În popor, se spune că o mâncărime în palma dreaptă înseamnă bogăție.  Specialiștii în chiromanție sunt de părere că veți avea parte de mai multe reușite, pe toate planurile. Astfel, veți primi vești bune și la locul de muncă, veți avea o sănătate de fier și, în plus, viața dumneavoastră sentimentală va fi una de invidiat. 

Toate acestea se vor întâmpla, pentru că mâna dreaptă are un transfer activ de energie. 

Nu doar românii cred în aceste superstiții. De exemplu, irlandezii, care sunt extrem de superstițioși, sunt de părere că, atunci când ne mănâncă palma dreaptă, vom cunoaște o persoană care ne va ajuta foarte mult și pe care o vom îndrăgi. 

Ce înseamnă când te mănâncă palma dreaptă

Citeste si: SUPERSTIȚII: Ce înseamnă când te mănâncă sânii

Ce înseamnă când te mănâncă palma dreaptă

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce înseamnă când te mănâncă talpa stângă

Ce spun medicii despre mâncărimile din palme

Lăsând la o parte superstițiile din popor și ceea ce spun specialiștii în chiromanție, mâncărimea din palme poate avea și cauze medicale. 

În condițiile în care mâinile intră în contact cu diferite substanțe și lucruri, de-a lungul întregii zile, este normal ca pielea din aceste zone să aibă de suferit. 

Așadar, dacă aveți mâncărimi supărătoare în palme, poate fi vorba despre o dermatită de contact sau despre o infecție fungică sau bacteriană. 

Aceste probleme pot fi cauzate de săpun, de detergent, de anumite produse de curățenie sau chiar de cremele pe care le folosiți.  În cazul în care observați că pruritul nu vă trece și este însoțit și de o roșeață sau de o iritație a pielii, cel mai bine este să mergeți la un medic dermatolog, care o să vă pună un diagnostic și o să vă ofere un tratament corespunzător. 

Citeste si: Bolile de tiroida si de ficat se vad pe piele! Iata cum putem observa daca avem astfel de probleme!

Mâncărimile din palmă pot fi cauzate și de stres sau de anxietate. De asemenea, pot fi și cazuri în care problemele endocrine sau bolile ficatului, ale rinichilor sau ale sistemului digestiv să ducă la pruritul din palme. 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce înseamnă când te mănâncă BUZELE. „Buzele tale sunt mai sensibile decât restul pielii, mult mai subţiri şi sunt lipsite de glande sebacee producătoare de ulei"

Lidia Buble, victimă a bullying-ului în copilărie, din cauza cultului penticostal de care aparține

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'

Ce înseamnă când te mănâncă ochiul. Ce reprezintă această superstiție

Ce înseamnă când te mănâncă limba

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic
Zodiac 9 octombrie 2022. Află ce zodie trebuie să fie atentă la tranzacțiile online
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri