Ce înseamnă când visezi moartea cuiva. „Cand visam, creierul nostru se afla in aceasta stare in care zonele vizuale sunt mult mai active"

Ce înseamnă când visezi moartea cuiva. „Cand visam, creierul nostru se afla in aceasta stare in care zonele vizuale sunt mult mai active
Ce înseamnă când visezi moartea cuiva. „Cand visam, creierul nostru se afla in aceasta stare in care zonele vizuale sunt mult mai active"

Află ce se poate întâmpla dacă visezi moartea cuiva.

Moartea la nivel de vis nu prevestește neapărat o tragedie în viața noastră, ci mai degrabă contrariul. În popor, se spune că, atunci când visezi că moare cineva drag „îi moare moartea”, vis care se traduce prin faptul că urmează să i se întâmple lucruri bune persoanei respective.

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi FLORI. Este semn bun sau rău?

„Cand visam, creierul nostru se afla in aceasta stare in care zonele vizuale sunt mult mai active decat atunci cand suntem trezi si, in medie, zonele emotionale sunt putin mai active. Cortexul nostru prefrontal aflat chiar in spatele fruntii noastre, care controleaza cea mai precisa logica liniara si, de asemenea, cenzureaza lucrurile sociale necorespunzatoare, precum si modul corect de a face lucrurile in gandirea noastra profesionala, este foarte mult afectat.

Zonele noastre verbale sunt ceva mai putin active. Deci, cred ca ne gandim la aceleasi lucruri pe care ne-am concentrat cel mai mult pe zi, dar in aceasta alta stare de constiinta. Avem o gandire mai intuitiva si o gandire mai putin liniara despre lucruri. Din cand in cand, vom vedea ca inconstientul nostru pare mult mai speriat decat ne simtim zi de zi sau ne ofera o perspectiva optimista pe care nu am avut-o in timpul zilei.

In general, cred ca exista o legatura intre a avea o stare de neliniste pe timpul zilei si a avea vise anxioase”, sustine Deidre Barrett, asistent universitar in Psihologie in cadrul Departamentului de Psihiatrie de la Harvard Medical School.

ce inseamna cand visez ca moare cineva drag

Citeste si: DESCOPERĂ: Femeia SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Ce înseamnă când visezi MOARTEA cuiva. Este semn bun sau rău?

Ce înseamnă când visezi că moare cineva din familie

Dacă visezi că propria ta mamă a murit, este semn că urmează o schimbare majoră în viața ta. Te vei raporta diferit la cei din jur și îți vei schimba modul de a gândi și de a te comporta în preajma membrilor familiei tale. Relațiile din familie se vor transforma, vei deveni mult mai apropiat de rudele tale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dacă visezi că îți moare tatăl este semn că te confrunți cu o situație pe care nu știi să o gestionezi. Nu iei atitudine, pentru că îți este frică de reacția celor din jur și preferi să te complaci într-o situație neplăcută, care te nemulțumește profund.

Citeste si: CITEȘTE: Ce să mănânci ca să slăbești repede și sănătos. Care sunt alimente cu cele mai puține calorii.

Dacă visezi că moare o persoană de care nu ești atât de apropiat, înseamnă că urmează să câștigi o sumă mare de bani sau să ai parte de o moștenire neașteptată.

Dacă visezi că moare un prieten apropiat, înseamnă că vei avea parte de o schimbare semnificativă în viața ta, te vei simți singur și prietenii nu vor fi acolo pentru tine, așa că vei decide să renunți la anumite persoane.

moartea in vis semnificatie

Citeste si: DESCOPERĂ: Postul INTERMITENT. Vedete care au slăbit și metodele exacte folosite de ele

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Ce înseamnă când visezi că îţi moare iubitul/iubita

Dacă visezi că îți moare iubitul/iubita, este semn că relația s-a destrămat deja, doar că nu ai suficient curaj pentru a recunoaște acest lucru. Iubirea s-a stins, doar obișnuința vă mai tine împreună, dar nu vrei să ieși din această legătură de teamă că nu vei ști încotro să o apuci.

Visul despre propria ta moarte 

Ce înseamnă când visezi MOARTEA cuiva. Este semn bun sau rău

Acest vis se traduce prin faptul că urmează o schimbare majoră în viața ta, vei conștientiza anumite lucruri, care te vor determina să vezi lumea cu alți ochi. Dacă te vei trezi speriat și vei avea sentimentul că urmează o tragedie în viața ta, trebuie să te liniștești, întrucât acest vis este semn al unei tranziții care îți va aduce numai lucruri bune.

Dacă îți visezi propria moarte, înseamnă că urmează un nou început la nivel spiritual, vei vedea clar care sunt persoanele pe care trebuie să le elimini din viața ta și cum trebuie să te raportezi la anumite situații pentru a ieși învingător.

Citeste si: CITEȘTE: Bărbatul SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce semnificație există atunci când visezi GÂNDACI. Ce reprezintă acest vis foarte des întâlnit

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi lanț de aur cu cruce

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies