DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi că te afli în cimitir


Vezi mai jos ce înseamnă când te visezi în cimitir, dar și dacă visezi mormântul unei rude sau când visezi un cavou.


In articol:

Unul dintre cele mai înspăimântătoare vise este legat de cimitire. Coimetrofobia sau teama de cimitire este o fobie specifică destul de comună. Moartea face pare din existența umană și, prin urmare, este inevitabilă. Vezi mai jos ce înseamnă când te visezi în cimitir.

La fel ca în majoritatea fobiilor, principalul simptom al coimetrofobiei este anxietatea. Persoanele care suferă de această fobie evită cu orice preț să treacă pe lângă un cimitir, iar altele ajung la dificila decizie de a nu conduce pe ultimul drum persoane dragi tocmai din cauza acestei frici.

Anxietatea poate fi însoțită de rigiditate musculară, transpirații, tremurături, tahicardie, hiperventilație, greață și transpirații, ajungându-se chiar la atacuri de panică.

Uneori, această frică poate apărea și în vis.

Cimitirele, în sine, creeză un adevărat disconfort și, în majoritatea culturilor, viața de apoi este văzută ca ceva deranjant. Unele persoane apelează la incinerare pentru a nu petrece viața de apoi într-un cimitir.

Ce inseamna cand visezi mormantul unei rude


ce inseamna cand visezi mormantul unei rude, ce spun dictionarele de vise

[Sursa foto: PixaBay]

De-a lungul vieții, multe persoane visează că se află în cimitir. Iată ce înseamnă când te visezi în cimitir.

Dicționarele de vise cuprind și acest vis extrem de comun. Se spune că atunci când visezi un cimitir, în general înseamnă schimbări ori progrese pe care le-ai făcut, dar și multe reușite și izbânde pe toate planurile.

Citeste si: SEMN RĂU: Ce înseamnă când te visezi mireasă. Cum poți interpreta visul

Atunci când visezi că mergi în cimitir la cineva, înseamnă devotament din partea prietenilor.

În schimb, dacă visezi că ești în cimitir și primești flori de la cineva, înseamnă sensibilitate, timiditate și neputința de a lua decizii repede.

Când visezi mai multe cimitire, se spune că te mustră conștiința și că vei avea parte de multe dureri morale.

Visând că vizitezi un cimitir în vis înseamnă necaz și tristețe, o veste că cineva din apropiere a murit sau este în pericol de moarte.

Atunci când visezi că cimitirul este bine întreținut sau că pui flori pe un mormânt, se spune că vei avea parte de fericire în familie ori în cercul de prieteni. Însă, dacă cimitirul din vis și mormântul la care te duci sunt neîngrijite, se spune că vei suferi de singurătate și de pesimism.

Ce inseamna cand visezi cavou

Ce inseamna cand visezi cavou, potrivit dictionarelor de vise

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: DICȚIONAR VISE: Ce înseamnă când visezi sânge

Ce înseamnă când visezi cimitir și preot

Când visezi un preot în cimitir, este semn că în viața reală ești în pericol și simți că persoane din jurul tău îți vor răul. Preotul din cimitir este o prezență nefastă și nu prezice lucruri bune. Sunt mari șanse să primești vești triste din partea unor persoane pe care le crezi prietenii tăi.

Când visezi mormântul unei rude este un simbol nefavorabil, dat nu înseamnă neapărat moartea sau o boașă gravă. Se spune că este bine să dai înapoi tot ce a împrumutat în ultima perioadă și să te ții de promisiuni. În caz contrar, poți avea probleme extrem de serioase.

Dacă visezi morminte ale rudelor dar ele sunt încă în viață, atunci este un vis de bine. Acele persoane vor trăi mulți ani, iar dacă sunt bolnave se vor recupera curând.

Dacă visezi un cimitir întunecat, se pare că în viața reală îți este frică de faptul că cineva te poate răni și îți pune în pericol fericirea ori prosperitstea.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi păduchi

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi că plângi

CITEȘTE: De ce mănâncă pisicile iarbă

DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi bani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Transportul către superbul Istanbul, mai accesibil şi confortabil ca oricând. Cât costă biletul unei curse din Bucureşti

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri