DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi că plângi

Ce înseamnă cânf visezi că plângi

Ce înseamnă cânf visezi că plângi, iată de ce apare acest vis

Vezi mai jos ce înseamnă când visezi că plângi și cum poți controla visul tău, în orice situație.

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au încercat să descifreze tainele visului. Iată mai jos ce înseamnă când visezi că plângi.

Acest vis este unul dintre cele mai comune vise și probabil că nu există o persoană care să nu se fi trezit cu amintirea unui asemenea vis. Se spune că în spatele fiecărui vis există un mesaj ascuns, pe care trebuie să învățăm să îl descifrăm.

Cele mai multe dicționare de vise explică plânsul în vis ca o nevoie de a-ți exprima mai bine sentimentele, așa cum poate nu reușești în acest moment. În cazul în care nu reușești să îți exprimi sentimentele în viața reală, toate aceste emoții reprimate ajung să apară în vis, fiind singurul loc în care te poți elibera cu adevărat.

Există o ramură a psihologiei care se ocupă cu studiul interpretării viselor petrecute în timpul somnului, iar specialiștii au ajuns la concluzia că o ființă umană petrece aproximativ 6 ani din viață visând, ceea ce corespunde

unei medii de 2 ore pe noapte.

Ce înseamnă când visezi copil mic plângând
Ce înseamnă când visezi copil mic plângând[Sursa foto: PixaBay]


Visul apare în timpul somnului REM- rapid eye movement, atunci când ochii se mișcă rapid și diferă de la persoană la persoană. Unele persoane pot experimenta ceea ce se numește vis lucid, atunci când mediul înconjurător este mai realist și cei care visează sunt conștienți că visează, putând exercita controlul asupra diverselor aspecte ale visului.

Visul lucid se realizează atunci când persoana care visează este conștientă că visează și că visul este în curs de desfășurare.

În unele culturi, există teoria conform căreia oamenii visează opusul a ceea ce se va întâmpla în realitate în viitorul nu foarte îndepărtat. Se spune că dacă visezi că plângi în hohote în vis vei primi o veste extrem de bună sau vei trece prin niște schimbări extrem de benefice în viața personală și cea profesională.

Altfel spus, când visezi că plângi în vis poate fi un semn de fericire.

Citeste si: DICȚIONAR VISE: Ce înseamnă când visezi sânge

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Se mai spune că dacă începi să plângi fără motiv în vis, poate fi un semn că în realitate te-ai putea lovi de necazuri și de griji și că trebuie să găsești o soluție să rezolvi ceea ce te apasă.

Dacă visezi că plângi cu suspine și că nu poți fi consolat, se spune că nu îți poți exprima sentimentele în totalitate, așa că este nevoie de un timp de reflecție pentru a vedea ce ai de spus și ce te împiedică să spui că ai pe suflet.

Ce inseamna cand plangi in somn
Ce inseamna cand plangi in somn, semnificatie[Sursa foto: PixaBay]

Ce înseamnă când plângi în somn

Când te visezi că plângi, e semn că vei avea parte de vești bune și de satisfacții a foua zi.

Când visez i că plângi în hohote sau ești foarte trist în vis și nu poți fi consolat, se spune că ceva foarte bun se va întâmpla în viața ta, când nu mai sperai acest lucru.

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi bani

Atunci când visezi că plânge o fată, se spune că apar probleme financiare și că poți pierde bani, așa că trebuie să fii foarte atent în acest sens.

Când visezi că plânge un nebun, se spune că poți primi un dar, o surpriză din partea celor dragi, deși nu te mai așteptai.

Citește și: Mihaela Homa, imaginile durerii din cimitir: „Cât îmi lipsești”. Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a venit să-i aducă un omagiu unei persoane foarte dragi- kanald.ro

Citește și: Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării- stirilekanald.ro

Citeste si: DICȚIONAR VISE: Ce înseamnă când visezi că ești gravidă

 

Dacă visezi pe cineva apropiat plângând, înseamnă că zilele de nefericire se termină și că se poate instala din nou liniștea în familie.

În cazul în care îți visezi mama plângând cu lacrimi amare, se spune că apar probleme grave și situații din care cu greu poți trece.

Când visezi un copil mic plângând, se spune că cineva din familie se îmbolnăvește.

 

 Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Ce înseamnă când visezi FOC. „Cand visam, creierul nostru se afla in aceasta stare in care zonele vizuale sunt mult mai active decat atunci cand suntem trezi"

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Ce înseamnă când îți visezi iubitul. ,,În mod frecvent am pacienți care susțin că visează cum îi înșală partenerul de viață"

Primul jetpack testat în România: Salvamontiștii din Alba au redus timpul de intervenție de la 90 de minute la 2 minute

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies