Ce înseamnă când visezi că cineva vrea să te împuște. Ce semnificație au armele în vis


Prezența unei arme în vis are multe specificații, însă cel mai important lucru este să îți aduci aminte cât mai multe detalii din acesta pentru a putea identifica corect sensul în care se îndreaptă. Citește ce înseamnă când visezi că cineva vrea să te împuște și ce semnificație au armele în vis.


In articol:

La prima impresie, visul în care îți apare o armă sau în care auzi focuri de pușcă pare să transmită un mesaj negativ, însă nu este de fiecare dată așa. Din acest motiv este foarte important să îți aduci aminte mai multe detalii și să pui cap la cap secvențele din vis pentru a traduce corect semnificațiile acestuia. În rândurile de mai jos am explicat ce înseamnă când visezi că cineva vrea să te împuște și ce semnificație au armele în vis. Nu este cazul să intri în panică! Sunt situații în care armele au un mesaj de încurajare, semn că subconștientul lucrează la o îmbunătățirea a perpectivei tale.

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce înseamnă dacă visezi că îți cade părul

Ce inseamna cand visezi ca cineva vrea sa te impuste

Ce inseamna cand visezi ca cineva vrea sa te impuste

[Sursa foto: PixaBay]

Ce semnificație au armele de foc în vis

Visul în care apare o armă de foc poate face referire asupra vieții profesionale, semn că este foarte important să-i acorzi mai multă atenție decât de obicei. Dacă arma se află deja în mâna unei persoane, poate duce cu gândul la agresivitate și violență în vederea obținerii anumitor lucruri pe care le dorești cu orice preț.

Sentimentele pe care le poți avea după ce ai visat arme de foc pot fi asemănate cu mânia, protecția, obligația și puterea asupra altor persoane din jurul tău. Dacă în vis folosești arma respectivă și ochești exact unde trebuie, atunci acțiunea face referire la sentimentele tale de încredere de sine  și putere.

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce înseamnă dacă visezi că naști

Ce inseamna cand visezi ca cineva vrea sa te impuste

Ce inseamna cand visezi ca cineva vrea sa te impuste

[Sursa foto: PixaBay]

Ce înseamnă când visezi că cineva vrea să te împuște și nu reușește

Dacă visezi că cineva vrea să te împuște, dar totuși nu nimerește, este pentru că probabil te-ai trezit deja. De fiecare dată când șocul este mult prea intens, ca atunci când visezi că te împinge cineva și cazi de o distanță foarte mare, avem tendința de a ne trezi instant.

În cazul în care visul tău a continuat, iar persoana care te împușca nu te-a nimerit, înseamnă că ai un caracter perseverent cu care vei putea obține multe lucruri, ori de câte ori îți dorești cu adevărat. Subconștientul tău ți-a demonstrat, prin acest tip de vis, că ești o persoană puternică  și ambițioasă, care cu siguranță va ajunge exact acolo unde și-a propus.

Dacă ai visat că ești împușcat, dar eviți gloanțele, nu este decât un semn de avertizare din partea subconștientului. Visul de acest fel este un apel pentru a-ți schimba anumite perspective și concepții.

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi că îți cade un DINTE

Ce inseamna cand visezi ca cineva vrea sa te impuste

Ce inseamna cand visezi ca cineva vrea sa te impuste

[Sursa foto: PixaBay]

Ce înseamnă când visezi că cineva te împușcă

Atunci când visezi că o anumită persoană trage cu arma înspre tine și te nimerește, în viața reală ai parte de un conflict, fie că se întâmplă la locul de muncă, fie în viața personală. O ceartă cu partenerul/partenera de viață sau cu cei din familia ta, care a avut loc în ultima perioadă de timp, te-a pus serios pe gânduri și ți-a apărut în vis sub această formă.

Chiar și așa, există mai multe circumstanțe în care poți visa că cineva vrea să te împuște. De exemplu, dacă te afli în mediul urban și încerci să ocolești pe cineva care vrea să îți facă rău cu o armă, înseamnă că te simți probabil inferior în raport cu ceilalți oameni din jurul tău. În cazul în care în viața reală te vezi slab și încolțit de alte persoane, acest lucru se reflectă și în visul de acest tip.

Dacă te afli într-un mediu natural, cum ar fi o pădure sau o câmpie, și nu vezi persoana care te împușcă, înseamnă că în viața reală  te-ai obișnuit să te simți atacat și rănit de ceilalți din jurul tău.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce înseamnă când visezi ȘERPI. Care este semnificația visului

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Ce semnificație există atunci când te mănâncă palma dreapta

Ce înseamnă când îți visezi FOSTUL și ACTUALUL iubit. „Aspectul sănătos al acestui vis este că vei ajunge să te împaci cu gândul că fostul tău va avea o viață după tine"

Ce semnificație există atunci când visezi GÂNDACI. Ce reprezintă acest vis foarte des întâlnit

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri