Ce înseamnă când plouă de ziua ta

Ce înseamnă când plouă de ziua ta
Ce înseamnă când plouă de ziua ta

Vezi mai jos ce înseamnă când plouă de ziua ta și ce trebuie să faci de ziua ta ca să ai noroc pentru tot anul.

Din vechi timpuri, ploaia a avut numeroase semnificații. Credințele și semnele sunt adânc îndrădăcinate în viața noastră, încă de la naștere. Atunci când se întâmplă ceva în viața noastră, adesea conectăm acel eveniment cu lucrurile din jur, cu date și cu întâmplări. Vezi mai jos ce înseamnă când plouă de ziua ta.

Ploaia are un înțeles pur simbolic. Din cele mai vechi timpuri, ploaia este un semn de bun augur.

Apa ajută la creșterea plantelor, aduce cu sine vitalitate și hrănește totul din jurul său. Desigur, dacă nu este vorba despre inundații. Lipsa prelungită a ploii a fost percepută încă din cele mai vechi timpuri ca o pedeapsă venită de la zei ori de la Dumnezeu. Fără apă, recolta moare și apare foametea.

Ploaia și implicit apa sunt considerate un act de purificare, un dar care este dat de natură.

Prin urmare, de-a lungul vieții, un număr mare de ritualuri este asociat cu apa ori cu ploaia. Prima scaldă și botezul nu pot fi realizate fără apă.

Ce înseamnă când plouă de ziua ta

ce trebuie sa faci de ziua ta sa ai noroc
Iata ce trebuie sa faci de ziua ta sa ai noroc [Sursa foto: PixaBay]

De asemenea, la nuntă, apa este foarte importantă. În unele zone ale țării, se umplu găleți cu apă și se țin la poartă atunci când trece alaiul de nuntă.

În alte zone, mirii merg la fântână pentru a se ruga. Dacă plouă în ziua nunții, se spune că mirii vor fi binecuvântați cu copii sănătoși și că vor avea noroc și la bani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce se pune pe tava de tăiere a moțului

Cât despre înmormânare, toată lumea știe cât de importantă este ultima scaldă, atunci când corpul este curățit și pregătit pentru ultimul drum. Atunci când plouă în ziua înmormântării cuiva, se spune că persoanei decedate i-a părut rău că a plecat dintre noi și că cerurile „plâng” pentru durerea lui.

Citeste si: Cat de importante sunt florile la o inmormantare

Ce inseamna cand ploua de ziua ta
Ce inseamna cand ploua de ziua ta, potrivit expertilor[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Ploaia aduce noroc

Atunci când un copil se naște într-o zi ploioasă, se crede că acel copil va avea parte de o viață fără griji, iar copilului i se prezice succes, bogăție, viață lungă, noroc în afaceri și în dragoste, precum și o sănătate de fier. De asemenea, și dacă se întâmplă să plouă de ziua ta, se crede că trebuie să accepți cu mare bucurie acest dar, să lași picăturile de ploaie să te atingă, să îi mulțumești cerului pentru acest dar al naturii și să îți pui și dorințe, care, cu siguranță că se vor

îndeplini în acest context.

În cazul în care este vorba despre o ploaie măruntă de ziua ta, acest lucru poate indica faptul că te poți confrunta cu mici probleme, dar pe care le poți trata cu mare ușurință. Tot ce trebuie să faci este să te scuturi de ploaie, așa cum te-ai scutura de problemele pe care le întâmpini în viața ta.

Dacă plouă, însă soarele încă strălucește, se spune că în viața ta vor urma schimbări importante în curând, pe care trebuie să le aștepți cu speranță și cu bucurie.

Așadar, bucură-te de fiecare ploaie din viața ta, chiar dacă se poate întâmpla să îți strice uneori planurile. Nu doar tu te vei bucura de beneficiile apei, ci și întreaga natură din jurul tău.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce înseamnă când îți visezi FOSTUL și ACTUALUL iubit. „Aspectul sănătos al acestui vis este că vei ajunge să te împaci cu gândul că fostul tău va avea o viață după tine"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Ce să pui în portofel pentru a avea noroc. Ce spun specialiștii?

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies