Ce fel de soacră este mama Geta și de partea cui este în familie? „Eu sunt la dreptate.”

Ce fel de soacră este mama Geta și de partea cui este în familie? „Eu sunt la dreptate.”
Ce fel de soacră este mama Geta și de partea cui este în familie? „Eu sunt la dreptate.”

Mama Geta a vorbit despre ce fel de soacră este ea.

Mama Geta este cunoscută pentru hărnicia de care dă dovadă și pentru cum și-a crescut copiii singură, oferindu-le o educație fără să simtă că le lipsește ceva. Acum, ajunși la maturitate, se bucură când îi vede aproape pe toți la casele lor, iar din copii au devenit și ei părinți. Invitată în cadrul emisiunii realizată de Cătălin Măruță, mama Geta a fost întrebată ce fel de soacră este, iar ea a spus că trebuie să simtă inima persoanei respective pentru a fi o soacră bună, iar dacă nu, își vede de treaba ei.

Ține de fiecare dată cu dreptatea, chiar dacă asta înseamnă să recunoască că unul din ei este vinovat de ceva, ba chiar nu ascunde acest lucru și le spune în față atunci când greșesc.  “Să vă spun cum sunt eu ca soacră. Eu trebuie să te simt în inima mea ca să fiu o soacră bună, dacă nu tac, îmi văd de treabă. Eu sunt la dreptate. De multe ori l-am apostrofat pe Culiță, cu ou și cu oțet, eu sunt la dreptate, nu pot să țin cu Culiță și să știu că e vinovatul, nu, chiar nu pot, e
băiatul meu dar îi zic că tu ești vinovat, degeaba vrei să te scoți. El recunoaște, dar e deja târziu, greșeala e făcută”
, a povestit mama Geta.

Cum își caracterizează mama Geta copiii și ce spune despre relația lui Culiță

Citește și: Câte oi are mama Geta și cât câștigă aceasta din pastrama mieilor. “M-ar tentat să ținem cât mai multe oi.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Mama Geta, cu gândul la măritiș? Ce gânduri îi trec prin cap pentru nunta lui Iancu. „Nu știu când ne-om mărita amândouă.”

În cadrul aceleași emisiuni, întrebată despre o caracterizare a copiilor ei, când a venit vorba de familie, mama Geta a recunoscut ca fiul ei mare, Culiță, a fost cel care și-a luat zborul foarte repede din familie, dar

a bucurat-o acest lucru, mai ales că îi plăcea să umble din floare în floare. Râzând, aceasta a mărturisit că nici acum nu bagă mâna în foc pentru fiul ei.  “Culiță cam repede și-a luat zborul, dar eu m-am bucurat pentru el. Că umbla din floare în floare și am zis că e mai bine să o ai pe a ta. Iancu chiar e trup și suflet doar pentru o femeie.
Pentru Culiță nu bag mâna în foc, dar eu îmi doresc și tot timpul am lucrat la chestia asta. Fără Getuța chiar nu puteam să țin casa și gospodăria. Și Getuța e căsătorită, dar nu prea vrea să meargă la nicio casă, vrea să stea cu mine.”,
a mai povestit mama Geta.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Mama Geta și copiii
Mama Geta și copiii[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum își caracterizează mama Geta fiecare copil în parte. Ce a spus atunci când fiecare și-a făcut propria familie: “Pentru Culiță nu bag mâna în foc.”

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Cristina Șișcanu plănuiește o vacanță în doi? Ce spune prezentatoarea TV despre următoarea călătorie. “Sunt mai multe responsabilități când sunt copiii.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Gulben, vis împlinit

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies