Câte oi are mama Geta și cât câștigă aceasta din pastrama mieilor. “M-ar tentat să ținem cât mai multe oi.”

Câte oi are mama Geta și cât câștigă aceasta din pastrama mieilor. “M-ar tentat să ținem cât mai multe oi.”
Câte oi are mama Geta și cât câștigă aceasta din pastrama mieilor. “M-ar tentat să ținem cât mai multe oi.”

Mama Geta a vorbit despre munca de la stână și câte oi deține.

Mama Geta este cunoscută și apreciată pentru faptul că de fiecare dată s-a dedicat muncii sale, iar prin multă muncă a reușit să-și întrețină cei patru copii singură, în perioada a 12 ani de liceu. Aceasta nu ezită să fie de fiecare dată activă și în mediul online, în ciuda treburilor nenumărate pe care le are, astfel că de fiecare dată păstrează o legătură cu toți urmăritorii săi. Chiar dacă i-a fost greu, nu s-a plâns atunci când a întreținut familia și întreaga stână, iar mama Geta se bucura astăzi inclusiv de ajutorul Getuței, care, deși

este căsătorită, a ales să rămână mai mult pe lângă casă și să o ajute. Cei care o urmăresc, știu că aceasta își dedică mare parte din timp având grijă de oi, de miei, făcând brânză și pastramă, pe care le vinde la magazinul din Hațeg.

Câte oi are mama Geta și ce sume câștigă din pastramă

Citește și: Mama Geta, mărturisiri despre cum și-a crescut copiii singură și sacrificiile făcute pentru viitorul lor. „Eu chiar dacă stau și cu un petic, dar ei să se ducă frumos.”

Getuța Sterp
Getuța Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Getuța Sterp, momente emoționante alături de mama Geta. Femeia a rememorat imaginea tinereții sale, prin fiica ei. „Așa eram eu tânără. Mai frumoasă decât tine.”

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, mama Geta fost întrebată, pe lângă subiectele de familie pe care le-a abordat, dar cele despre copiii ei, și câte oi mai deține acum, dar ea spus că nu mai știe numărul lor, însă

sunt câteva sute. Mama Geta a recunoscut că reușește să câștige foarte bine, atât din mieii pe care îi vinde, cât și din pastrama acestora, iar dacă un miel la Paște este vândut cu 500 de lei, dintr-un miel din care face pastramă poate să câștige și 1500 de lei, de aceea preferă să îi crească până în toamnă. Și-ar dori să aibă cât mai multe oi, însă nu prea mai are cine să o ajute.
Pe lângă munca prestată de ciobani, aceasta și Getuța muncesc în egală măsură la stână.  “Nu mai avem chiar așa multe, dar avem câteva sute. Întotdeauna am avut, nu prea mai are cine să se ocupe de ele. Avem niște băieți, mai facem și noi, facem mulți bani pe pastramă. M-ar tentat să ținem cât mai multe oi. Mielul, dacă îl dai cu 500 la Paște, pentru pastramă  poți să faci și 1500  de pe un miel.
De aceea lucrez și îi țin până toamna. Și pastrama e foarte bună.”,
a spus mama Geta.

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Mama Geta, Culiță și Iancu
Mama Geta, Culiță și Iancu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Mama Geta, cu gândul la măritiș? Ce gânduri îi trec prin cap pentru nunta lui Iancu. „Nu știu când ne-om mărita amândouă.”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies