Mama Geta, cu gândul la măritiș? Ce gânduri îi trec prin cap pentru nunta lui Iancu. „Nu știu când ne-om mărita amândouă.”

Mama Geta, cu gândul la măritiș? Ce gânduri îi trec prin cap pentru nunta lui Iancu. „Nu știu când ne-om mărita amândouă.”
Mama Geta, cu gândul la măritiș? Ce gânduri îi trec prin cap pentru nunta lui Iancu. „Nu știu când ne-om mărita amândouă.”

Mama Geta, gânduri despre măritiș. Ce anume i-a spus o femeie de la piață.

Mama Geta este cunoscută pentru faptul că s-a dedicat de fiecare dată familiei și a reușit să-și crească singură cei patru copii, în ciuda greutăților. Acum, când toți sunt la casa lor, femeia nu se poate declara decât fericită și împlinită pentru bucuria copiilor săi, însă chiar dacă se afișează de fiecare dată cu zâmbetul pe buze, a dat de înțeles pe rețele de socializare că lipsește din viața ei un partener lângă care să ducă răul și binele.

Aceasta s-a destăinuit că nu este nici bucuroasă, dar nici tristă, mai ales când a auzit la piață cum o fată i-a spus despre faptul că nu a reușit să prindă încă buchetul.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan
Iancu Sterp și Denisa Coțolan[Sursa foto: Facebook]

Mama Geta i-a răspuns înapoi în glumă și i-a spus că nici ea, nici iubita lui Iancu nu l-au prins, însă acum, când Denisa și Iancu se pregătesc de nuntă, doar mama Geta a rămas fără partener, așa că și-a propus ca la nunta fiului ei să facă tot posibilul să prindă buchetul care să-i aducă fericire. 

„Să vă spun că nu sunt nici bucuroasă, nici tristă. La piață o fată îmi spunea „Vai, nu ai prins buchetul”. Și eu, ce îmi trece mie prin cap. „Tu, nu l-am prins nici eu, nici Denisa, fata asta de vorbește cu Iancu”. Nu știu când ne-om mărita amândouă. Hai că Denisa se mărită, că e tânără. „Tu, stai să vezi că mai este o portiță. Atunci când s-o însura Iancu, fac să-l prind.”,
a spus mama Geta pe rețelele de socializare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Getuța Sterp, imaginea din tinerețe a mamei sale

Citește și: Getuța Sterp, momente emoționante alături de mama Geta. Femeia a rememorat imaginea tinereții sale, prin fiica ei. „Așa eram eu tânără. Mai frumoasă decât tine.”

Mama Geta și Getuța Sterp
Mama Geta și Getuța Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ileana Sterp, confesiuni emoționante despre soțul ei și relația dintre cei doi. “E mult mai emotiv decât mine.Dacă vedea pe cineva pe stradă neîngrijit, lui îi dau lacrimile imediat.”

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

Mama Geta  este mereu activă pe rețelele de socializare, iar fiica ei mică, Getuța, nu ezită să o surprindă de fiecare dată în cele mai frumoase ipostaze,  înconjurate de iubire și de sprijin de fiecare data. Zilele trecute, tot pe rețele de socializare, Getuța postase un videoclip în care își realizase  coafura mamei sale, întrebându-și urmăritorii dacă cele două seamănă și care dintre ele este mai frumoasă.

 

@cipriandon.stupariu #culita_sterp_official #mamageta❤ #fypシ゚viral🖤tiktok☆♡🦋myvideo❤️❤️🥰🥰 #pleasetiktokteamviralvideo💯 ♬ sunet original- LeLeCitește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Emily Burghelea, dată afară din casă după ce a adoptat un cățel: „Suntem aproape pe drumuri”

Ruzgar alături de Nursema

Ștefania, gest șocant la scurtă vreme după plecarea lui Cosmin! Concurenta îl va chema pe Antoni în camera roșie! Aflați cum va reacționa Rebecca, sâmbătă, 22 iunie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies