Mama Geta, cu gândul la măritiș? Ce gânduri îi trec prin cap pentru nunta lui Iancu. „Nu știu când ne-om mărita amândouă.”

Mama Geta, cu gândul la măritiș? Ce gânduri îi trec prin cap pentru nunta lui Iancu. „Nu știu când ne-om mărita amândouă.”
Mama Geta, cu gândul la măritiș? Ce gânduri îi trec prin cap pentru nunta lui Iancu. „Nu știu când ne-om mărita amândouă.”

Mama Geta, gânduri despre măritiș. Ce anume i-a spus o femeie de la piață.

Mama Geta este cunoscută pentru faptul că s-a dedicat de fiecare dată familiei și a reușit să-și crească singură cei patru copii, în ciuda greutăților. Acum, când toți sunt la casa lor, femeia nu se poate declara decât fericită și împlinită pentru bucuria copiilor săi, însă chiar dacă se afișează de fiecare dată cu zâmbetul pe buze, a dat de înțeles pe rețele de socializare că lipsește din viața ei un partener lângă care să ducă răul și binele.

Aceasta s-a destăinuit că nu este nici bucuroasă, dar nici tristă, mai ales când a auzit la piață cum o fată i-a spus despre faptul că nu a reușit să prindă încă buchetul.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan
Iancu Sterp și Denisa Coțolan[Sursa foto: Facebook]

Mama Geta i-a răspuns înapoi în glumă și i-a spus că nici ea, nici iubita lui Iancu nu l-au prins, însă acum, când Denisa și Iancu se pregătesc de nuntă, doar mama Geta a rămas fără partener, așa că și-a propus ca la nunta fiului ei să facă tot posibilul să prindă buchetul care să-i aducă fericire. 

„Să vă spun că nu sunt nici bucuroasă, nici tristă. La piață o fată îmi spunea „Vai, nu ai prins buchetul”. Și eu, ce îmi trece mie prin cap. „Tu, nu l-am prins nici eu, nici Denisa, fata asta de vorbește cu Iancu”. Nu știu când ne-om mărita amândouă. Hai că Denisa se mărită, că e tânără. „Tu, stai să vezi că mai este o portiță. Atunci când s-o însura Iancu, fac să-l prind.”,
a spus mama Geta pe rețelele de socializare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Getuța Sterp, imaginea din tinerețe a mamei sale

Citește și: Getuța Sterp, momente emoționante alături de mama Geta. Femeia a rememorat imaginea tinereții sale, prin fiica ei. „Așa eram eu tânără. Mai frumoasă decât tine.”

Mama Geta și Getuța Sterp
Mama Geta și Getuța Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ileana Sterp, confesiuni emoționante despre soțul ei și relația dintre cei doi. “E mult mai emotiv decât mine.Dacă vedea pe cineva pe stradă neîngrijit, lui îi dau lacrimile imediat.”

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Mama Geta  este mereu activă pe rețelele de socializare, iar fiica ei mică, Getuța, nu ezită să o surprindă de fiecare dată în cele mai frumoase ipostaze,  înconjurate de iubire și de sprijin de fiecare data. Zilele trecute, tot pe rețele de socializare, Getuța postase un videoclip în care își realizase  coafura mamei sale, întrebându-și urmăritorii dacă cele două seamănă și care dintre ele este mai frumoasă.

 

@cipriandon.stupariu #culita_sterp_official #mamageta❤ #fypシ゚viral🖤tiktok☆♡🦋myvideo❤️❤️🥰🥰 #pleasetiktokteamviralvideo💯 ♬ sunet original- LeLe



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său? „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies