Cum își caracterizează mama Geta fiecare copil în parte. Ce a spus atunci când fiecare și-a făcut propria familie: “Pentru Culiță nu bag mâna în foc.”

Cum își caracterizează mama Geta fiecare copil în parte. Ce a spus atunci când fiecare și-a făcut propria familie: “Pentru Culiță nu bag mâna în foc.”
Cum își caracterizează mama Geta fiecare copil în parte. Ce a spus atunci când fiecare și-a făcut propria familie: “Pentru Culiță nu bag mâna în foc.”

Mama Geta și-a caracteriat copiii și a vorbit despre faptul că și-au făcut o familie.

Mama Geta, îndrăgita și cunoscuta mamă a fraților Sterp, și-a crescut de fiecare dată copii cu mult suflet și a reușit să facă în așa fel încât să nu simtă greutățile vieții. Ajunși la vârsta maturității, acestea au fost nevoiți, firește, să-și facă fiecare propria familie, astfel ca invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, mama Geta a făcut o caracterizare a fiecărui copil în parte. Cele două fiice ale sale sunt harnice și ascultătoare, iar pe băieți îi vede ca fiind cei mai puternici și curajoși.

“Nu contează dacă ai mulți bani sau puțin bani, contează să știi locul și să știi rădăcina, să-ți vezi de treabă. Culiță, cel mai sufletist băiat. Iancu cel mai puternic caracter și la fel de bun. Ileana, o fată harnică. Geta e cea mai ascultătoare. Ceilalți și-au luat zborul mai devreme sau mai târziu, mai puțin Iancu.”, a spus mama Geta.

Mama Geta, despre căsătoriile copiilor săi. De ce nu bagă mâna în foc pentru Culiță

Citește și: Mama Geta, mărturisiri despre cum și-a crescut copiii singură și sacrificiile făcute pentru viitorul lor. „Eu chiar dacă stau și cu un petic, dar ei să se ducă frumos.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mama Geta și Getuța
Mama Geta și Getuța[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mama Geta, cu gândul la măritiș? Ce gânduri îi trec prin cap pentru nunta lui Iancu. „Nu știu când ne-om mărita amândouă.”

Mama Geta vorbit și despre faptul că aceștia și-au luat destul de repede zborul din familie, mai ales Culiță, însă ea s-a bucurat în acel moment, deoarece tânărului îi plăcea să meargă din floare în floare, din spusele ei.

Chiar și acum, râzând, mama Geta spune că nu poate să bage mâna în foc pentru el. Cât despre Getuța, chiar dacă este și ea căsătorită, a ales să rămână alături de mama ei, iar aceasta nu concepea treaba din gospodărie fără ea.

Citește și: Irinel Columbeanu și fiica sa au plecat în vacanță! Irinuca va petrece o săptămână întreagă alături de tatăl său- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

“Culiță cam repede și-a luat zborul, dar eu m-am bucurat pentru el. Că umbla din floare în floare și am zis că e mai bine să o ai pe a ta. Iancu chiar e trup și suflet doar pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag mâna în foc, dar eu îmi doresc și tot timpul am lucrat la chestia asta. Fără Getuța chiar nu puteam să țin casa și gospodăria.

Și Getuța e căsătorită, dar nu prea vrea să meargă la nici o casă, vrea să stea cu mine.”, a mai povestit mama Geta.

Mama Geta, Getuța și Culiță
Mama Geta, Getuța și Culiță[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Mama Geta, cu gândul la măritiș? Ce gânduri îi trec prin cap pentru nunta lui Iancu. „Nu știu când ne-om mărita amândouă.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies