Câţi bani cheltuie Lidia Buble pe haine. „Am şi pantofi care sunt suficient de scumpi... nu prea îmi place să iau chestiile de sezon”

lidia buble familie
Câţi bani cheltuie Lidia Buble pe haine. „Am şi pantofi care sunt suficient de scumpi... nu prea îmi place să iau chestiile de sezon”

Lidia Buble este o împătimită a fashion-ului şi a declarat recent câţi bani cheltuie pe haine

Lidia Buble este cunoscută publicului larg, încă din anul 2013. Deşi la momentul lansării nu acorda o atenție sporită imaginii sale, artista s-a dezvoltat şi a înțeles cât de mult contează imaginea. Anii au trecut şi fosta blondină a început să câștige destui bani din muzică. A rtista şi-a cumpărat destul de multe piese ale unor case de modă de renume. Despre costurile pe care le alocă hainelor, a vorbit în emisiunea Alexandrei Ungureanu, „Duet cu Alexandra”.

Câţi bani cheltuie Lidia Buble pe haine

Citeste si: Lidia Buble a fost în depresie? „Am avut nevoie de pauză. Mă uitam în oglindă şi ziceam: „Cine este fata asta?!”

lidia buble haine

Citeste si: Cine este RĂZVAN SIMION. „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea"

Lidia Buble: „Îmi place să investesc în partea asta de imagine, dar nu arunc aşa... nu prea îmi place să iau chestiile de sezon. Sunt piesele alea foarte extravagante care-ţi sar în ochi, pe care nu ai cum să le poţi de 10 ori. O să zică lumea: „Fata nu are decât bluza asta?! Numai aşa se îmbrăca?!” Şi atunci încerc chestii cât mai simple, ca să le pot combina, cu cât mai multe ținute."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Alexandra Ungureanu: „Dacă îţi doreşti o investiţie foarte mult, care este pragul ăla care nu prea te lăsa? O investiție de pantofi, să zicem. Mai mult de 2000, 2500 euro? Mai puţin?”

„Am şi pantofi care sunt mai ieftini, pantofi care costă o sută de lei, dar am şi pantofi care sunt suficient de scumpi...

nu vreau să zic”
a comentat Lidia Buble pentru Kanal D.

Totodată, Lidia Buble a vorbit şi despre ceea ce îşi dorea când era mică. Din lipsa posibilităților financiare, artistei nu i s-au putut realiza anumite dorințe, din partea părinților.

Ce colecţionează Lidia Buble

Citeste si: Cine este DALIANA RĂDUCAN, iubita lui Răzvan Simion. „Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros,dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important"

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Când eram mici, fiind 11 fraţi, fiecare îşi dorea. Eu sunt fan Barbie şi încă colecţionez păpuşi Barbie. Mi le comand. Nu mă joc cu ele, dar le colecționez. Şi erau zile în care vedeam şi eu cate o păpușică şi dacă îmi cumpărau mie, trebuia să le cumpere şi celorlalți frați. Bugetul nu ne ajungea pentru toţi,  dar nu pot să zic că erau frustrări. Noi înțelegeam situația pentru că știam că părinții întotdeauna vor face şi au făcut ceea ce le stă în putință.

Cea mai importantă a fost dragostea pe care au știut s-o administreze în mod egal către noi. Niciodată nu am simţit ca unul este mai apreciat, pe altul îl iubește mai mult. Mama a fost cea înțeleaptă şi care a gestionat totul.” a precizat Lidia Buble în emisiunea „Duet cu Alexandra Ungureanu” a contului theXclusive, deţinut de Kanal D.

Inclusiv în trecut, Lidia Buble a declarat că banii ei se duc pe haine.

"Îmi place să investesc în imagine, pentru că până la urmă, noi artiștii asta vindem, imagine. Îmi place tot ceea ce înseamnă fashion și ține de fashion, așa că 70% din bănuții mei se duc pe haine", a declarat în trecut artista, pentru o publicație.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este LIDIA BUBLE. "Eu eram un fel de băiatul lui tata, mergeam şi făceam treabă cu el, îl ajutam să care câte o roabă de ciment, îl ajutam şi la biserică, el fiind pastor"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este Răzvan Simion. „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies