Cine este DALIANA RĂDUCAN, iubita lui Răzvan Simion. „Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros,dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important"

Cine este iubita lui Răzvan Simion | Daliana Răducan
Cine este DALIANA RĂDUCAN, iubita lui Răzvan Simion. „Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros,dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important"

Află tot ce nu știai despre Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion.

Daliana Răducan  este architect și designer de interior, având propria afacere în București. Aceasta a fost, la un moment dat, alături de Dragoș Bucur, parte din echipa emisiunii „Visuri la Cheie”, însă, de câțiva ani buni a luat decizia de a lucra pe cont propriu.

Daliana Răducan se descrie ca fiind o persoană cu spirit critic și „ochi de artist”, care pune mare accent pe detalii.

Cine este Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important.

Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”,

a scris bruneta pe site-ul propriu.

Daliana Răducan a studiat în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București timp de șase ani, potrivit informațiilor de pe site-ul personal.

De asemenea, Daliana Răducan spune despre ea: „Mă consider pe cât de creativă, pe atât de riguroasă. Ador să dau frâu liber spiritului meu artistic dar în aceeași măsură îmi place să fiu avocatul diavolului atunci când vine vorba de detalii.”

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ADELA POPESCU. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Răzvan Simion și Daliana Răducan, despre începuturile relației lor

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au cunoscut și s-au îndrăgostit iremediabil după ce prezentatorul TV a ieșit din relația cu Lidia Buble, care a durat mai bine de 5 ani.

Se pare că Daliana și Răzvan formează un cuplu de aproximativ un an.

 Deși au fost foarte discreți la începutul relației, cei doi au decis să vorbească recent despre povestea lor de dragoste.

Răzvan Simion a declarat că vacanța din Istanbul a marcat începutul relației lui cu Daliana Răducanu.

daliana raducan si razvan simion

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

„Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor.

Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a declarat prezentatorul de la Antena 1 pentru VIVA!.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Daliana Răducan a povestit ulterior cum a decurs prima întâlnire cu Răzvan Simion.

 

„Pentru mine, a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”. Relația cu o persoană publică a fost ca o sabie cu două tăișuri.

Meseria mea presupune o anumită

conduită, iar eu mi-am asumat un risc. Am avut încredere în mine, în Răzvan, în noi și în cei care ne privesc. Adevărul se simte, nu trebuie pus pe masa”, mărturisește Daliana Răducan.

 

Răzvan Simion și Lidia Buble au pus punct relației în anul 2020, însă cei doi au rămas în relații bune, prezentatorul fiind în continuare managerul artistei. Înainte de această relație, Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana timp de 15 ani, cei doi având împreună doi copii, Ianca și Tudor.

Razvan Simion (40 de ani) si-a refacut viața după despărțirea de Lidia Buble, afișându-se la nunta colegului de platou, Dani Oțil, cu partenera sa din acest moment, Daliana Răducan.

Evenimentul a avut loc în contextul relaxării restricțiilor, iar Razvan Simion nu ar fi lipsit pentru nimic în lume de la căsătoria dintre Dani Oțil si Gabriela Prisacariu.

Citește și: Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este IRINA FODOR, zisă ȚUCA. Noua prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite și Asia Express

Cu această ocazie, Răzvan a confirmat faptul că este implicat într-o nouă relație și că intențiile sale sunt extrem de serioase.

Atât Răzvan, cât și Daliana Răducan, au postat pe conturile lor de  Instagram o fotografie sugestivă, cu un mesaj care a confirmat zvonurile cu privire la relația lor: „Găsește pe cineva care...".

iubita lui razvan simion

Mai mult, la secțiunea stories de pe Instagram, Răzvan Simion a numit-o pe Daliana „arhitectul sufletului meu", confirmând faptul că trăiește o poveste de dragoste intensă alături de frumoasa brunetă.

„Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul, și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă. (zâmbește)

L-aș subestima pe Răzvan dacă l-aș defini printr-un singur element. Mi-a plăcut pur și simplu, în totalitate. Îl admir pentru intelectul lui, pentru sufletul lui, pentru șarmul lui, dar mai ales pentru modul în care știe să mă completeze”, spune Daliana Răducan într-un interviu pentru VIVA!.

„Recunosc, m-a atras vizual, ca femeie complexă. Am simțit de la început că are toate ingredientele”, a mărturisit Răzvan Simion.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este soțul Vlăduței Lupău| ADRIAN RUS

 



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Biografie Adina Halas . "Pe Lucian l-am cunoscut la cycling şi după 5 luni ne-am căsătorit."

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies