Cine este DANA NĂLBARU, soția lui Dragoș Bucur. „Dana și-a dedicat majoritatea timpului copiilor, asta a contat enorm în modelarea mentalității lor"


Află tot ce nu știai despre Dana Nălbaru.


In articol:

Dana Nălbaru  s-a născut pe 23 octombrie 1976 în Brașov și este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. A fost o bună perioadă de timp componenta trupei Hi-Q, care a făcut istorie în România și ulterior a ales să-și continue carieră ca artist solo.

Hi-Q  a fost una dintre cele mai cunoscute formații pop din România, fondată în 1996, în Brașov. Trupa a rămas în atenția publicului timp de 18 ani, fiind formată din Dana Nălbaru, Mihai Sturzu și Florin Grozea.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este de fapt, ELWIRA PETRE, soția lui Mihai Petre

Cine este Dana Nălbaru

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, DRAGOȘ BUCUR. Biografie: data nașterii, vârstă, căsătorie, copii

Dana Nălbaru și-a început cariera muzicală în anul 1997, când a devenit membră a trupei HI-Q. În scurt timp, Dana Nălbaru, alături de Mihai Sturzu și Florin Grozea, a lansat cele mai fredonate melodii ale momentului, care au rămas pe buzele ascultătorilor timp de mai bine de 20 de ani.

În anul 2002, Dana Nălbaru a părăsit trupa HI-Q, alegând să se dedice unei cariere solo. În 2004, cântăreața a lansat primul album, „Zbor”, urmând ca, un an mai târziu, să scoată pe piață albumul „Intră în joc”.

În anul 2008, Dana Nălbaru a lansat cel de-al treilea album, „Parfum”. Cel de-al patrulea album solo, „Love”, a fost lansat în anul 2010 și include numai piese în limba engleză.

La scurt timp după lansarea ultimului album, Dana a anunțat că se întoarce în trupa HI-Q, după șapte ani de carieră solo.

A urmat un nou album lansat de trupa care a consacrat-o, însă, în anul 2014, HI-Q s-a rupt definitiv.

„Viata mea personala este in acest album – trecut, prezent si planuri de viitor. Cei care m-au inspirat au fost si cele doua persoane importante din viata mea, sotul si fiica mea, Sofia. Timpul meu se imparte acum intre familie si cariera. Nu mai am atat de mult timp liber pentru a citi cum aveam inainte, desi mi-ar placea foarte mult acest lucru. Din cand in cand insa, atunci cand aud de o carte buna, imi fac timp pentru ea si o citesc pe nerasuflate”, declara artista în 2010.

dana nalbaru varsta

De la destrămarea trupei HI-Q, Dana Nălbaru a hotărât să se dedice exclusiv familiei sale și să renunțe la aparițiile în lumina reflectoarelor pentru o perioadă.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este de fapt, MIHAI PETRE. Biografie: Data naşterii, căsătorie, carieră, copii

Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Dragoș Bucur, având trei comori care le fac viața mai frumoasă.

 

Între timp, Mihai Sturzu a ajuns deputat în Parlamentul României, dar ulterior, a decis să renunțe la politică și nu exclude o viitoare colaborare cu foștii colegi de trupă, Dana Nălbaru și Florin Grozea.

 

„Îţi dai seama că HI-Q pentru mine a fost mai mult de jumătate din viaţa mea de om, pe această planetă. Este lucrul de care sunt mândru până în acest moment, în afară de copii. Sunt nişte amintiri destul de frumoase şi oamenii în continuare ne spun că ne ascultă muzica, asta fiind pentru mine cea mai mare laudă. Am rămas prieteni şi ne mai întâlnim, nu ştiu. Niciodată să nu zici nu”, a dezvăluit el pentru Impact.

Mihai Sturzu a dezvăluit că păstrează în continuare legătura cu foștii colegi de trupă și a recunoscut că îi este dor de perioada HI-Q.

 

„Cu Florin mă înțeleg foarte bine, este unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi am. Aș face o colaborare cu el și cu Dana Nălbaru. Toți trei să fim ca în vremurile bune, îmi este dor de acele perioade. Îmi este dor de muzică, de tot ceea ce a însemnat perioada HI-Q. Ideal ar fi să câștigăm din muzică cât să ne permitem să mergem la concerte cu avionul personal”, a adăugat acesta.

Citeste si: FRANCESCO PAGLIERI: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are fiul PATRIZIEI PAGLIERI

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au lansat un proiect împreună

Dana Nălbaru și partenerul său de viață, Dragoș Bucur, au lansat o campanie intitulată „Redescoperă iubirea”. Cei doi au mărturisit că echilibrul și libertatea sunt elementele care le definesc stilul de viață. Aceștia au mărturisit că viața lor nu este roz, dar atunci când unul dintre ei cade, celălalt este întotdeauna pe poziții pentru a-l ridica.

„Din ce în ce mai puțini oameni se raportează la iubirea de sine și redescoperă iubirea nu e un site de matrimoniale, cum îmi place mie să glumesc, un site unde dacă ai fost părăsită te duci să-ți regăsești iubirea. Nu:).

Se referă la redescoperirea iubirii de sine, aceea pe care, dacă o ai, ai și echilibrul necesar în viață ca să fii fericit pentru că, din preaplinul tău, poți să dai oricând și celorlați. Observ în jurul meu tot mai puțini oameni echilibrați, care fac terapii, care sunt nefericiți, care se despart, care nu mai relaționează cu copiii lor așa cum ar trebui. Și cred că majoritatea problemelor pleacă de la faptul că oamenii au uitat să se iubească pe ei înșiși.”

Dana Nălbaru a explicat, în detaliu, la ce se referă proiectul pe care l-a demarat împreună cu soțul său.

„E o campanie pe care am pornit-o anul trecut cu niște conferințe. Campania este împărțită în mai multe categorii și în cadrul conceptului am dezvoltat acest site unde am început o serie de interviuri cu specialiști care vor oferi sfaturi oamenilor care au nevoie, un site unde ei să se simtă în siguranță, să întrebe, să plângă, să ceară ajutor… Vom avea scurte clipuri în care vom trata probleme punctuale care sunt întâlnite în viața noastră de zi cu zi. Sunt 4 short movies, primul este deja realizat, se numeșteUitarea. Sunt videoclipuri cinematice mai degrabă, care vorbesc despre cele 4 etape din viața unui om, tratate într-o ordine cronologică inversă: bătrânețea, maturitatea, adolescența, copilăria. Al doilea, cel care va trata maturitatea, va fi lansat în scurtă vreme…”, explică Dana Nălbaru.

Citeste si: ELIZA NATANTICU: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are soția lui Cosmin Natanticu

Dana Nălbaru este căsătorită cu actorul Dragoș Bucur

Cine este soția lui Dragoș Bucur | DANA NĂLBARU

Cântăreaţa Dana Nălbaru şi actorul Dragoş Bucur și-au unit destinele în anul 2005. Cei doi au împreună trei copii, unul dintre aceștia fiind adoptat.

Dana și Dragoș au luat decizia de a-și educa cei trei copii în sânul familiei. Niciunul nu merge la şcoală, de educația acestora ocupându-se exclusiv artista, care și-a dedicat tot timpul micuților.

Dana Nălbaru si Dragoș Bucur sunt destul de discreți în ceea ce privește aspectele personale, însă nu s-au sfiit să arate cât de mult se iubesc atunci când au avut ocazia.

Soțul artistei este la fel de implicat în activitățile din sânul familiei, vorbind cu admirație despre soția sa și despre eforturile pe care aceasta le face pentru a le insufla valorile de bază copiilor.

„Dana și-a dedicat majoritatea timpului copiilor, asta a contat enorm în modelarea mentalității lor și, în general, faptul că am petrecut amândoi mult timp alături de copii și-a spus cuvântul în relația pe care o avem acum cu ei. E destul de complicat să găsim timp doar pentru noi, dar ne-am promis să lucrăm la asta. (zâmbește)”, a povestit Dragoș Bucur în cadrul unui interviu.

Citeste si: PATRIZIA PAGLIERI: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are antreprenoarea


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este MIHAI PETRE. "Se antrena în pantofi cu două numere mai mari, pentru a-i avea cât mai multă vreme... Si nici nu erau pantofi speciali de dans"

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine a fost Greta Garbo. "Era rece ca gheaţa şi arzătoare ca jăratecul în rolurile intepretate."

Cine a fost Lady Diana, Prințesă de Wales. În data de 31 august 1997, Prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină

Cine este chef RADU DUMITRESCU. "M-a certat mama că am plecat de la bancă, aveam și eu o pensie serioasă"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri