Catalin Botezatu: “Tu intotdeauna reusesti sa faci o tinuta foarte buna!” Cine a strans cele mai multe voturi dupa Gala "Bravo ai stil! All Stars", la Kanal D?

Palpitanta, inventiva, spectaculoasa, plina de momente neasteptate, asa s-a prezentat Gala “Masina timpului” de sambata seara.

 

Unele concurente au reusit sa adune punctaj foarte bun din partea juratilor, eforturile artistice si stilistice ridicandu-se la asteptarile concursului, iar altele nu au reusit sa-si depaseasca “barierele”, spre dezamagirea acestora.


Juratii au trecut de la agonie la extaz, atunci cand unele dintre concurente si-au prezentat momentul in Gala.
“Ne-am obisnuit cu ideea ca Otilia arata bine, dar nu-i de Gala si, in general, ne-am cam obisnuit cu ideea ca Otilia arata bine, dar nu-i de All Stars”, spune Raluca Badulescu.


La polul opus, Catalin Botezatu face o remarca ce-i face cinste concurentei Silvia.
“Tu intotdeauna reusesti sa faci o tinuta foarte buna!”, spune Catalin Botezatu.

Surprizele nu se termina aici. Daca in urma punctajului venit din partea juratilor, Iuliana se afla pe locul I, cu 19 puncte, Alina si Beatrice, ocupau locul II, cu 18 puncte, iar Silvia, se situa pe ultimul loc, cu 17 puncte, iata ca cea din urma reuseste sa-si depaseasca rivalele. In urma voturilor “Brigadei Sexy”, Silvia ajunge pe prima pozitie a clasamentului, cu 20 de puncte. Silvia devine protejata si va ocupa “fotoliul imunitatii” intreaga saptamana viitoare si in Gala urmatoare. Tot Silvia este concurenta cea mai iubita de catre public, concurenta ocupand, si saptamana aceasta, prima pozitie in topul voturilor telespectatorilor, cu 30,2%.


Nu ratati “Bravo, ai stil! All Stars”, de luni pana vineri de la ora 16:30 si sambata, Gala saptamanii, de la ora 23:15, imediat dupa “Exatlon”.

viewscnt

Pentru tine

Parteneri