Carmen Harra, previziuni despre Brigitte și Florin Pastramă! Cum se vor descurca din punct de vedere financiar după divorț


Prezicătoarea a vorbit despre ce se va întâmpla în relația lui Brigitte și Florin Pastramă, după anunțul divorțului! Aceasta este de părere că cei doi nu se vor împăca.


In articol:

Brigitte și Florin Pastramă au semnat deja actele de divorț, după un mariaj care a durat nu mai puțin de trei ani. Cei doi au anunțat că vor să pună capăt poveștii de dragoste în urmă cu doar câteva zile, iar fanii sunt de-a dreptul uimiți de cum au decis să își continue drumurile. Un lucru care stârnește și mai mult interesul este situația lor financiară după marea despărțire, iar despre acest subiect a vorbit chiar prezicătoarea Carmen Harra.

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat? Cum au apărut împreună

Carmen Harra, previziuni despre Brigitte și Florin Pastramă!

Carmen Harra, previziuni despre Brigitte și Florin Pastramă!

[Sursa foto: Instagram]

Carmen Harra: „De la bani se vor mai certa o perioadă”

Clarvăzătoarea Carmen Harra a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, faptul că cei doi nu se vor mai împăca și că în următoarea perioadă vor încerca să se stabilizeze din punct de vedere financiar alături de alte persoane.

Din perspectiva ei, cel care va reuși mai mult va fi nimeni altul decât Florin Pastramă, în timp ce fosta lui parteneră de viață ar putea trece prin aceleași situații ca și până acum, făcând referire la relația pe care a avut-o cu Ilie Năstase.

„Nici vorbă de împăcare! Din nefericire, ea reacționează impulsiv și o să vrea să își găsească imediat pe altcineva. Exact același lucru l-a făcut și când s-a despărțit de Ilie Năstase.

Are același comportament compulsiv în care se implică imediat într-o altă relație și aici este greșeala ei pentru că nu își analizează propriile acțiuni ca să vadă ce a dus la ruptura de Florin și ce a dus la ruptura de Năstase.

Ajungem în aceeași situație și în următoarea relație, unde se va implica cu cineva mult mai tânăr, dar realitatea este că din punct de vedere financiar, el trece printr-un an bun material, deci oricum ar fi amândoi ies din acest punct de vedere la lumină.

Nu excelează în bani foarte mulți, dar sunt stabili material.

De la bani, însă, se vor mai certa o perioadă. Luptele pe aspectul material vor continua”, a declarat Carmen Harra pentru Prima TV.

Citeste si: Brigitte a primit un mesaj subtil de la Florin Pastramă! „Voi da o inimă nouă...”

Carmen Harra, previziuni despre Brigitte și Florin Pastramă!

Carmen Harra, previziuni despre Brigitte și Florin Pastramă!

[Sursa foto: Facebook]

Cum se vor descurca Brigitte și Florin Pastramă după divorț în ceea ce privește situația financiară

Brigitte și Florin Pastramă și-au aruncat cuvinte dure după ce au anunțat marea separare, astfel că nimeni nu mai crede că cei doi se vor împăca până la urmă. Carmen Harra a menționat faptul că și în cazul lui se vor schimba lucrurile, atât personal, cât și financiar. Se pare că Florin Pastramă are șanse mai mari să găsească pe cineva alături de care să își construiască un venit considerabil.

Întrebată dacă mai vede în viața lui Florin Pastramă o nouă relație cu altcineva, clarvăzătoarea a răspuns:

„El este în anul patru, după calculele lui Pitagora, deci asta înseamnă anul banilor. Băiatul ăsta știe să atragă în viața lui femei care îi generează bani sau îi aduc ce are nevoie din punct de vedere material, iar acest lucru se va întâmpla din nou. Următoarea persoană care vine în viața lui îi aduce banii de care are nevoie. Îi va aduce mai mulți bani decât i-a adus Brigitte! Este culmea ironiei! Ea crede că prin plecarea ei îl lasă falit, dar nu se va întâmpla așa.

El găsește pe cineva care e mai bine situat material decât este ea și care îl va plasa mai bine material, dată fiind configurația lui astrală. Aici are un noroc mai mare financiar. O persoană care nu va sta multă vreme, dar va beneficia. El îi va arăta lui Brigitte și va fi o bătălie între cei doi câteva luni bune, poate chiar un an. Își vor demonstra unul altuia cât de bine le merge de când nu mai sunt împreună”, a mai spus prezicătoarea pentru sursa citată anterior.


Abonează-te pe

Citește și:

Brigitte Pastramă, primele declarații despre divorț: „Nu mai are ce să caute în viața mea”

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Brigitte și Florin Pastramă divorțează: „M-am săturat”

Brigitte Pastramă își dorește un copil, însă exclude fertilizarea în vitro: „Problema nu a fost la mine, la el e problema”

Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
Premiera INFIDELUL
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri