Brigitte Pastramă, primele declarații despre divorț: „Nu mai are ce să caute în viața mea”

Brigitte Pastrama
Brigitte Pastrama divorteaza

Ce spune Brigitte Pastramă despre divorțul de soțul ei, Florin Pastramă. Ce s-a întâmplat între cei doi.

La scurt timp după ce a anunțat că divorțează, Brigitte Pastramă a dezvăluit care sunt motivele care au stat la baza deciziei sale.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a participat la o petrecere, unde a mers fără soțul ei. Brigitte Pastramă a spus lucrurilor pe nume, lăsând să se înțeleagă faptul că nu mai există nicio cale de întoarcere.

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă divorțează după trei ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut de brunetă: ”Am trăit în mocirlă”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut.(...) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea.

(...) Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă, în cadrul unui interviu TV.

Brigitte Pastrama
Brigitte Pastrama divorteaza[Sursa foto: Instagram]

Brigitte Pastramă l-a dat afară din casă pe Florin Pastramă

În plus, Brigitte Pastramă a dezvăluit că Florin nu mai are ce căuta în casa ei, lăsând să se înțeleagă faptul că aceasta l-a dat afară pe omul de afaceri. De asemenea, Brigitte nu mai vrea să audă nimic de bărbatul cu care s-a iubit timp de trei ani, iar tot prin ce a trecut timp de trei ani a fost de

ajuns.

Brigitte Pastrama divort
Brigitte Pastrama divorteaza[Sursa foto: Instagram]

„De exemplu, ieri mi s-a strIcat frigiderul și au venit doi oameni să-l repare. M-au întrebat „Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla în care vă târa prin parcare și vă bătea?”. Și multă lume mă întreabă. Ce mi-a făcut fostul meu soț Ilie a făcut-o în ascuns... că m-a înșelat, dar să faci așa ceva ziua în amiaza mare, de atâtea ori și fără niciun regret.

E cel mai urât lucru. Nu-i genu care să înșele, dar s-au întâmplat alte lucruri, care m-au făcut să opresc tot.(...) Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există!”, a mai spus vedeta.Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Brigitte Pastramă își dorește un copil, însă exclude fertilizarea în vitro: „Problema nu a fost la mine, la el e problema”

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

„Dacă era fetiță...” Anunțul făcut de Vlăduța Lupău, despre al doilea copil

Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies