Brigitte Pastramă, primele declarații despre divorț: „Nu mai are ce să caute în viața mea”

Brigitte Pastrama
Brigitte Pastrama divorteaza

Ce spune Brigitte Pastramă despre divorțul de soțul ei, Florin Pastramă. Ce s-a întâmplat între cei doi.

La scurt timp după ce a anunțat că divorțează, Brigitte Pastramă a dezvăluit care sunt motivele care au stat la baza deciziei sale.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a participat la o petrecere, unde a mers fără soțul ei. Brigitte Pastramă a spus lucrurilor pe nume, lăsând să se înțeleagă faptul că nu mai există nicio cale de întoarcere.

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă divorțează după trei ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut de brunetă: ”Am trăit în mocirlă”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut.(...) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea.

(...) Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă, în cadrul unui interviu TV.

Brigitte Pastrama
Brigitte Pastrama divorteaza[Sursa foto: Instagram]

Brigitte Pastramă l-a dat afară din casă pe Florin Pastramă

În plus, Brigitte Pastramă a dezvăluit că Florin nu mai are ce căuta în casa ei, lăsând să se înțeleagă faptul că aceasta l-a dat afară pe omul de afaceri. De asemenea, Brigitte nu mai vrea să audă nimic de bărbatul cu care s-a iubit timp de trei ani, iar tot prin ce a trecut timp de trei ani a fost de

ajuns.

Brigitte Pastrama divort
Brigitte Pastrama divorteaza[Sursa foto: Instagram]

„De exemplu, ieri mi s-a strIcat frigiderul și au venit doi oameni să-l repare. M-au întrebat „Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla în care vă târa prin parcare și vă bătea?”. Și multă lume mă întreabă. Ce mi-a făcut fostul meu soț Ilie a făcut-o în ascuns... că m-a înșelat, dar să faci așa ceva ziua în amiaza mare, de atâtea ori și fără niciun regret.

E cel mai urât lucru. Nu-i genu care să înșele, dar s-au întâmplat alte lucruri, care m-au făcut să opresc tot.(...) Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există!”, a mai spus vedeta.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Brigitte Pastramă își dorește un copil, însă exclude fertilizarea în vitro: „Problema nu a fost la mine, la el e problema”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Brigitte Pastramă, declarații la doi ani după ce a pierdut sarcina: „Așa a vrut Dumnezeu”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies