Brigitte Pastramă, declarații la doi ani după ce a pierdut sarcina: „Așa a vrut Dumnezeu”

Brigitte Pastramă, declarații despre sarcina pe care a pierdut-o
Brigitte Pastramă, declarații despre sarcina pe care a pierdut-o

Bruneta a pierdut copilul pe care îl avea cu Florin, dar abia acum, după doi ani, a decis să vorbească despre acest lucru. Ce a mărturisit vedeta

Afacerista și soțul ei, Florin Pastramă, au decis în urmă cu doi ani să își mărească familia, însă nu au avut noroc. La doar trei săptămâni după ce a aflat că este însărcinată, frumoasa brunetă a pierdut copilul, iar abia acum și-a făcut curajul să ofere mai multe detalii despre această perioadă mai puțin fericită din viața ei.

Citeste si: Bat clopotele de nuntă? Laurette și fotbalistul Magaye Gueye vor să treacă la pasul următor: „Avem și planuri de viitor!”

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi din țară și toată lumea aflaseră că cei doi au în plan să își mărească familia, apelând chiar și la inseminare artificială. În urma celor întâmplate, cei doi au considerat că „așa a vrut Dumnezeu” și mărturisesc faptul că nu se mai gândesc să încerce pentru a doua oară.

Citeste si: Neînțelegeri în noul sezon Puterea dragostei! Radu o acuză pe Adriana că are iubit în afara casei: „Altele au deja gagic acasă și au intrat aici!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Brigitte Pastramă, declarații despre sarcina pe care a pierdut-o
Brigitte Pastramă, declarații despre sarcina pe care a pierdut-o[Sursa foto: Instagram]

Brigitte Pastramă, declarații după ce a pierdut sarcina

La scurt timp după ce s-au căsătorit, cei doi au încercat inseminare artificială și cu toate că procedura a funcționat exact așa cum trebuia, bruneta nu s-a bucurat de sarcină decât trei săptămâni. Ea a pierdut ulterior copilul și spune că a trecut printr-o perioadă foarte dificilă.

„Am făcut inseminare artificială în urmă cu doi ani, după ce ne-am căsătorit, și nu a reușit.

Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. Adică la 3 săptămâni am pierdut copilul. Ne-am dorit, un an și ceva ne-am rugat.”, a povestit aceasta, potrivit Ciao.ro.

De asemenea, Brigitte Pastramă afirmă că pe de altă parte i-ar fi fost foarte greu să treacă prin toată perioada pandemiei cu un copil în pântece.

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au despărțit! Cine a spus pentru prima oară „Adio!”

Brigitte Pastramă, declarații după ce a pierdut sarcina
Brigitte Pastramă, declarații după ce a pierdut sarcina[Sursa foto: Instagram]

„Am dat înapoi timpul și ne-am dat seama cât de greu este pentru o femeie gravidă să treacă prin covid și vaccin, toate chestiile astea. Dumnezeu a știut că nu era timpul potrivit pentru asta și a avut grijă să nu fac copii în perioada asta. Aș fi fost în luna a 7-a când a început pandemia de covid. Ar fi fost un pic aiurea, dar Dumnezeu a știut ce-i mai bine pentru mine.”

, a mai spus bruneta.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Fratele lui Kate Middleton s-a însurat! Prima imagine de la nunta la care au participat și Ducii de Cambridge

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Actrița Georgina Cleverley a născut! Primele imagini cu gemenii: „Doamne, ce frumuseți!”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies