Brigitte și Florin Pastramă divorțează: „M-am săturat”

Brigitte si Florin Pastrama divort
Brigitte si Florin Pastrama divorteaza dupa 3 ani

După trei ani de căsnicie, Brigitte Pastramă a anunțat că divorțează. Ce s-a întâmplat între cei doi, bruneta a dezvăluit totul.

O nouă despărțire zguduie showbiz-ul românesc! De data aceasta, protagoniștii sunt Brigitte Pastramă și Florin Pastramă. După trei ani de căsnicie, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Bruneta a făcut și primele declarații în acest sens.

În cei trei ani de mariaj, Brigitte și Florin Pastramă au avut parte de multe suișuri și coborâșuri, iar unele scandaluri au ajuns pe prima pagină.

De data aceasta, Brigitte a dorit să spună ce se întâmplă între ea și Florin și de ce s-a ajuns la această decizie.

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă divorțează după trei ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut de brunetă: ”Am trăit în mocirlă”

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem ce împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt în cadrul unui interviu TV.

Brigitte si Florin Pastrama
Brigitte si Florin Pastrama[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut în 2019

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut în cadrul unui reality show, iar după doar câteva luni de relație, cei doi au ajuns în fața altarului și totul părea extrem de frumos pentru ei.

Însă problemele au început să apară la scurt timp. În luna iulie 2020, camerele de supraveghere montate în shaormeria pe care o aveau împreună au arătat faptul că Florin a prins-o de ceafă pe soția sa, iar aceasta a căzut la pământ.

Citeste si: VIDEO |Brigitte Sfăt, enervată la culme după ce a mers în vamă să ofere ajutor refugiaților: „Mă doare capul. Cheltui milioane să ajut niște oameni...”


De asemenea, un alt incident a avut loc în plină stradă câteva luni mai târziu, atunci când în parcarea unui supermarket Florin Pastramă a îmbrâncit-o pe partenera sa de viață. Încă de atunci, Brigitte a anunțat că vrea să divorțeze, însă s-a răzgândit.

Brigitte si Florin Pastrama divort
Brigitte si Florin Pastrama divort[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.

Citeste si: Brigitte Pastramă are simțul afacerilor

Nu am de ce să ajut pe nimeni.

Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație... printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie Năstase, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive", a declarat, la aceea vreme, Brigitte Pastramă.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Brigitte Pastramă, declarații la doi ani după ce a pierdut sarcina: „Așa a vrut Dumnezeu”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Brigitte și Florin Pastramă s-au certat din nou: „Să-și facă el o afacere și să fie șmecher, nu pe munca mea de cinci ani”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies