Brigitte și Florin Pastramă s-au certat din nou: „Să-și facă el o afacere și să fie șmecher, nu pe munca mea de cinci ani”

Brigitte și Florin Pastramă
Brigitte Sfăt și soțul ei, Florin Pastramă

Se pare că Brigitte și Florin Pastramă se ceartă din nou. De data aceasta Robi, fiul ei, a fost pregătit să remedieze conflictul dintre ei.

Un nou conflict s-a instalat în cuplul Brigitte- Florin Pastramă și se pare că de data asta bruneta este profund deranjată de atitudinea soțului ei față de ea. 

Cei doi au avut recent un conflict în cadrul unei emisiuni televizate, unde Robert, fiul lui Brigitte Sfăt, a încercat să-i liniștească și să-i împace, deoarece îi vrea împreună pe cei doi cu orice preț. Totodată, Brigitte dă vina pe soțul ei spunând că acesta ar vrea să-i fure afacerea de sub nas, iar Florin la rândul lui a aruncat vorbe la adresa soției lui precum „rea” sau

„ingrată”. Robert, fiul ei, dorește ca Brigitte Sfăt să nu mai fie supărată și să se împace cu Florin Pastramă: ”Trebuie să fac cumva să îi împac, dar nu știu cum să fac. Sunt grei de cap amândoi, e foarte complicat”, a declarat Robi în cadrul emisiunii.

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă plănuiesc să-și mărească familia? „Exersez pentru viitor”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Brigitte Sfăt, despre soțul ei: ”Să-și facă el o afacere și să fie șmecher, nu pe munca mea de 5 ani”

Brigitte Sfăt a reacționat nervos față de Florin Pastramă, așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat. După spusele brunetei, se pare că Florin Pastramă ia în râs munca ei și nu are respect față de ea.

Citeste si: Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, se pregătește să devină tătic

Citește și: Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii- kanald.ro

Citește și: Plaja din România cu prețuri mult mai mici decât Mamaia. Un șezlong costă 15 lei- stirilekanald.ro

”Cât timp nu sunt respectată și sunt călcată în picioare, și îmi calcă munca în picioare, eu nu mai consider că vreau să am o relație cu un astfel de individ. Mă deranjează că el își ia meritele pe munca mea și pe jumătate de milion investit de mine. Să-și facă el o afacere și să fie șmecher, nu pe munca mea de 5 ani. Pe banii mei și munca mea el să fie șmecher și eu slugă și când vine camera să mă scoată pe mine ingrată și rea? Să facă asta la el în Colentina, nu la

mine. El este eroul victimă. Nu-mi respectă munca. Eu nu sunt mama lui, nu am obligații față de el, atâta timp cât el nu aduce un ban în casă, măcar să mă respecte, dar el mă înjură de față cu angajații. Alta în locul meu nu-i călca și spală hainele. Am ajuns la capătul puterilor, de aia urlu și mă dau cu capul de pereți”, a spus Brigitte Sfăt.  

După ce mama lui și-a expus părerea, Robi a continuat: ”Pe mine mă bucură să vă văd împreună, prefer să rămân imparțial, dar, pentru că ești mama mea, mai important pentru mine este ca tu să iei decizia bună. Gândește-te și vezi ce faci”Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Povestea de viață a Mariei Tonciu. Cum a rămas însărcinată în liceu și cum a reușit să ascundă totul. „Așa s-a născut Andreea. Îmi era rușine să-i spun că eu am rămas gravidă.”

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Un nou val de praf saharian vine în România. Ce recomandă specialiștii

Rugăciune care se citește în a doua zi de Rusalii. Ajută la iertarea păcatelor

Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! „Mi s-a părut că se pune în fața mea să mă intimideze!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Rebecca

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies