Carmen Harra, despre relația lui Felix Baumgartner cu Mihaela Rădulescu: „Chiar dacă se mărită...”

Carmen Harra, despre relația lui Felix Baumgartner cu Mihaela Rădulescu: „Chiar dacă se mărită...”
Carmen Harra, despre relația lui Felix Baumgartner cu Mihaela Rădulescu: „Chiar dacă se mărită...”

Ce spune Carmen Harra despre relația lui Felix Baumgartner cu Mihaela Rădulescu. De ce nu ajung cei doi la altar, după atâția ani de relație.

Carmen Harra a vorbit despre relația Mihaelei Rădulescu și a lui Felix Baumgartner. Cei doi formează un cuplu de câțiva ani, iar fanii lor s-au întrebat când vor ajunge în fața altarului.

În timpul pandemiei, Mihaela Rădulescu a fost extrem de discretă pe rețelele de socializare și a evitat să posteze prea mult. Așa că mulți s-au gândit că nori negri s-au năpustit asupra relației lor. Zilele trecute, aceasta a dat câteva explicații pe Instagram, când nimeni nu mai credea.

Citeste si: După mai mulți ani de relație cu Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu a făcut anunțul

„Alții, mai puțin dispuși să accepte o simpla rigoare personală, găsesc imediat explicații paralele, exact ca din universuri paralele – sigur i s-a întâmplat ceva, sigur e vreun dezastru în amor sau vreo tulbure problema existențială. Si, al doilea pas după ce-si imaginează, îl fac către bârfă, știre, „știu eu sigur“, „da‘ sa nu spui ca știi de la mine“.

Am un antrenament de zid pentru aceste avioane de hârtie – se tot izbesc de mine, dar nu simt nimic.”, a scris Mihaela Rădulescu, motivându-și absența din mediul online prin faptul că a vrut să ia o pauză de la tot ce înseamnă acest lucru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cum arată iahtul lui Felix, cu care o plimbă pe Mihaela Rădulescu pe lacurile din Elveția! Din cauza pandemiei, austriacul a dus dorul croazierelor în compania iubitei sale! FOTO

Carmen Harra, previziuni despre relația Mihaelei Rădulescu

Deși Mihaela este fericită pentru moment și pare că relația cu Felix este exact în punctul în care ar trebui să fie, Carmen Harra crede că aceasta nu va rezista. Prezicătoare a afirmat acum ceva timp că Mihaela Rădulescu nu va îmbătrâni alături de Felix și la fel ca în trecut, urmează o despărțire.

„Relația lor va rezista pe moment. Ne uităm cum am acționat în trecut și cum am acționat atunci, se reflectă și în acțiunile viitoare. Dacă noi în viață am trecut printr-un divorț, două, trei, experiențele nereușite, șansele sunt de repetare a erorilor fără să ne dăm seama pentru că noi celular funcționăm la nivel de memorie. Chiar dacă se mărită, important e cât rezistă. Rezistă cât au fost și cele anterioare.”,

a spus Carmen Harra.

foto: Hepta.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Carmen Harra, avertismentul de care se temea toată lumea! Ce urmează după pandemia de coronavirus

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Mihaela Rădulescu, mai îndrăgostită ca niciodată. A plecat într-o destinație de vis alături de iubitul său celebru

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies