Carmen Harra, avertismentul de care se temea toată lumea! Ce urmează după pandemia de coronavirus

Carmen Harra, avertismentul de care se temea toată lumea! Ce urmează după pandemia de coronavirus

Iată ce pericole urmează, după ce pandemia de coronavirus a luat sfârșit. Avertismentul de care se temea toată lumea,

Carmen Harra, celebrul medic parapsiholog stabilit în America, a oferit detalii cutremurătoare despre pericolele care urmează, odată ce pandemia va lua sfârșit.

„Lucrurile revin încet încet la normalitate, dar viața nu va reveni niciodată la ce a fost înainte. Este o traumă pe care conștiința colectivă a omenirii o suferă și traumele se rezolva destul de greu.

În plus, perioada de izolare a fost foarte lungă și a afectat omenirea întreagă cu consecințe care urmează să se vadă, afectând sectorul economic, politic, de infrastructură, religia și așa mai departe.

Citeste si: Carmen Harra, o nouă profeție după ce a prezis apariția pandemiei de coronavirus

Oamenii sunt speriați peste tot, deși încearcă să acționeze ca și cum nu ar fi, ei ar vrea încet să revină la o viață normală, însă va trebui cel puțin până în primăvară anului viitor să vedem o îmbunătățire a stării generale de spirit

a oamenilor și prin toamna virusul revine într-o altă formă! Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferte forme, așa că vaccinurile care vor apărea de la Oxford, din Franța, de la Institutul Pasteur, din America, vor trata anumite aspecte ale virusului dar nu vor găsi soluția completă!”, a spus aceasta.

Citește și: Gestul controversat făcut de Alex Ashraf, la scurt timp după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul. Care a fost prima reacție a bărbatului cu privire la despărțirea de brunetă- wowbiz.ro

Citește și: Mario Fresh i-a dat inelul fiicei lui Dragoș Bucur. Imaginile care au stârnit controverse- radioimpuls.ro

Carmen Harra, avertismentul de care se temea toată lumea! Ce urmează după pandemia de coronavirus
Carmen Harra, avertismentul de care se temea toată lumea! Ce urmează după pandemia de coronavirus

Citeste si: Carmen Harra, mesaj din Miami! Ce spune despre ieșirea din izolare

Când putem să ne relaxăm

Cât despre momentul în care vom putea fi mai liniștiți, Carmen Harra consideră că abia în anul 2022 putm simți o stare generală de relaxare.

Citeste si: Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România


„Abia prin anul 2022 vom simți o stare generală de relaxare din punct de vedere sentimental și emoțional. Între timp lucrurile vor suferi schimbări majore, cum spuneam, din anumite puncte de vedere. Există un colaps economic mondial care va duce la multe schimbări în lume. Din această cauza starea generală este de dezorientare. Nu vreau să par negativă și nu sunt deloc negativă dar sunt foarte realistă în vizionarile mele.

Eu vorbesc despre aceste lucruri în prima mea carte, „Karma de fiecare zi”, de acum peste 20 de ani. Vorbesc despre o cădere a sistemelor politice, economice, și despre schimbările la nivel religios.”, a mai spus Carmen Harra pentru Ciao.ro.

 Citește și:

Carmen Harra, o nouă profeție după ce a prezis apariția pandemiei de coronavirus

Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

ego.ro Locul din casă în care să nu pui niciodată biroul. Greșeala pe care mulți o fac, așa atragi tot ghinionul

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”M-am nenorocit” Cabral, apel disperat pe internet! Cu ce probleme se confruntă prezentatorul

kanald2.ro Ce părere are Oana Roman despre noua iubită a lui Marius Elisei: „Isa a făcut cunoștință cu această doamnă”

kanald.ro Ceylin din serialul Secrete de familie, câștiguri fabuloase din mediul online! Sumele vehiculate de presa turcă sunt de-a dreptul uluitoare

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Aderarea României la Spațiul Schengen - Analiză. Marius Ghincea: ”Nu avem șanse credibile de a fi admiși mai devreme de 2025” - De ce se opune, de fapt, Austria?


Parteneri
Cookies