Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului. „Niciodată nu le spui ce să facă”


Află din rândurile următoare care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului.


In articol:

Cifra destinului influențează

parcursul omului în viață pe diverse planuri. Aceasta se calculează în funcție de data nașterii, adunând cifrele între ele până când obținem un număr cuprins între 1 și 9.

De exemplu, persoanele care sunt născut în data de 11.10.1983, vor avea cifra destinului 6.

Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului

Citește si: Ce reprezintă ultima cifră din anul nașterii. ”Au un comportament evitant atunci când vor să se sustragă de la anumite reguli.”

Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului

În cadrul unei emisiuni, numerologul Valeriu Pănoiu a explicat care este meseria potrivită fiecăruia în funcție de cifra destinului.

Cifra destinului 1

Cei născuți cu cifra destinului 1 sunt persoane independente, potrivite pentru o poziție de conducere. Astfel, meseriile de afacerist, antreprenor, manager sau director sunt potrivite pentru astfel de persoane.

Cei care sunt născuți cu această vibrație 1 sunt independenți. Niciodată nu le spui ce să facă. Ei se regăsesc într-o poziție de conducere, în postura de șef. Indiferent ce meserie ar avea, ei trebuie să fie lăsați în pace. Nu trebuie să fie presați cu termenele, știu singuri ce au de făcut și vor veni singuri la momentul potrivit cu treaba făcută.”, spune numerologul.

Cifra destinului 2

Persoanele cu cifra destinului 2 sunt persoane cooperante cărora le place să lucreze în echipă. De asemenea, sunt foarte grijulii cu cei din jur.

Un atribut al lui 2 este grija pe care o oferă altuia, așa că, numărul 2 se regăsește deseori în meserii care presupun vindecare”, explică specialistul în domeniu.

În acest caz putem să vorbim despre cadre medicale, terapeuți, psihologi sau chiar profesori datorită grijei pe care o oferă celorlalți.

Cifra destinului 3

Citește si: Ce semnificație are fiecare cifră de destin. Cum calculezi cifra destinului

Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Fiica Madonnei, umilită la prezentarea Marc Jacobs dupa ce i s-a refuzat accesul în clădire- radioimpuls.ro

3 este un număr inspirațional care trebuie tot timpul să aibă influență asupra altora. De asemenea, numărul 3 este un număr care nu se regăsește decât în meserii unde tot timpul au ceva de schimbat și mereu există schimbări. ”, spune numerologul.

Domeniul juridic, contabilitatea, resursele umane sunt câteva dintre domeniile de activitate ale unei persoane născute cu cifra destinu 3.

De asemenea, putem să vorbim și despre profesori, consilieri sau specialiști în PR.

Citeste si: Derin îl trădează pe Volkan! Aflați cum va decurge planul de răzbunare pus la cale de Asya și ce se va întâmpla cu mariajul lui Volkan, astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la 20:00!- kanald.ro

Citeste si: Cum arată cel mai bătrân câine din toate timpurile. Bobi are 30 de ani și a scăpat de la moarte miraculos- VIDEO- stirilekanald.ro

Cifra destinului 4

Cei născuți cu cifra destinului 4 fac întotdeauna lucrurile ca la carte, fără să sară vreo etapă. Astfel, li se potrivesc meserii unde au întotdeauna o atenție deosebită distributivă la detalii.

Vorbim despre muzicieni, instrumentiști, tehnicieni, contabili sau chiar persoane specializate în controlul calității sau al muncii.

Cifra destinului 5

Citește si: Totul despre destin. „Ni-l alegem din viața anterioară, este un dar ”

Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului

5-ul este numărul de mijloc. Este numărul relațiilor și al comunicărilor. Cel mai bine un număr 5 știe să comunice, să transmită o informație și să funcționeze într-o rețea.”, spune specialistul în domeniu.

Astfel, celor cu cifra destinului 5 li se potrivesc meseriile de profesor, jurnalist sau chiar actor.

Cifra destinului 6

Este numărul tuturor celor care prin natura muncii lor alină suferința altora sau se ocupă de suferința altora .”, spune numerologul.

Cei cu cifra destinului 6 asigură nevoile altora atât din punct de vedere emoțional, cât și material. În acest caz vorbim despre profesori, agenți imobiliare, consilieri.

De asemenea, către cei cu cifra destinului 6 vin persoane care doresc să fie ascultați. În această categorie se încadrează preoții, psihologii sau terapeuții.

Cifra destinului 7

Potrivit specialistului în domeniu, 7 este numărul expertului sau al specialistului.

Persoanele cu cifra destinului 7 sunt specialiștii supremi în domeniul lor de activitate și acționează asupra altora dintr-o poziție de superioritate. De asemenea, sunt cei care au ultimul cuvânt de spus.

De obicei, sunt cei care au drept de ștampilă și semnătură .”, spune numerologul.

În această situație, vorbim despre profesori, mentori sau alte persoane în poziții de management.

Cifra destinului 8

Citeste si: Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului. ,,Mulți oameni nici nu visează”

Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului

Numărul 8 este numărul care aduce o aplecare spre rolurile de putere. De obicei, numărul 8 are contact întotdeauna cu o lume a banilor și a părților importante. De asemena, 8 este numărul valorificării resurselor și o să găsim persoane care lucrează cu banii altora. Numărul 8 este numărul celor care prelucrează materia, care transformă energia și care fac din ceva altceva. ”, spune specialistul în domeniu.

Aici întâlnim joburi precum administrator, scenarist, regizor, dar și educator.

Cifra destinului  9

Potrivit specialistului în domeniu, 9 este cifra popularității.

Cei care au destinul 9 se conectează foarte ușor la ceilalți. Ei se regăsesc în meserii unde lucrează cu oameni de toate vârstele și cu oameni care au orice nivel educațional.”, explică numerologul.

Aici întâlnim categoria cadrelor medicale, a funcționarilor publici, dar și a profesorilor, avocaților și oamenilor de televiziune.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce înseamnă karma unui om. Cum plătești datoriile karmice

Semnificația semnelor din naștere. Cum le descifrezi în funcție de zonă

De ce să pui o pungă de plastic în mașina de spălat rufe. Trucul e genial - ego.ro

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei - kudika.ro

Horoscop 4 februarie 2023. Zodiile care vor învăța să aprecieze mai mult persoanele importante din viețile lor - stirilekanald.ro

Harika din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de părinții săi! Iată de la cine a moștenit actrița Gözde Türker frumusețea și talentul! - kanald.ro

Fiul Priscillei Presley, Navaronne Garcia, la un pas să fie ucis sub privirile mamei lui cu câteva zile înaintea morții Lisei Marie Presley - radioimpuls.ro

Cine este Pamela Anderson. Biografie: vârstă, carieră, familie. Rolul său în Baywatch i-a adus un succes colosal - wowbiz.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
”Cu ce s-a implicat în creșterea ei?” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri