Cand a fost ultima oara cand ai incercat ceva pentru prima data?


Cu aceasta intrebare echipa Bad Karma Magazine a lansat saptamana trecuta o invitatie in randul bloggerilor, oamenilor din presa si prietenilor dragi, de a fi alaturi de ei la lansarea revistei online cu acelasi nume.

Invitatii s-au imprietenit cu Bad Karma la Laboratorul de Cocktailuri, unde au avut ocazia sa ciocneasca o eprubeta cu licoare magica si sa afle ce surprize le pregateste.

Bad Karma Magazine este singurul site experience-based, cu continut 100% original din Romania. Sub deviza “Just live a little!”, Ivanna, Draven, Hal si Clarice scriu pe www.badkarma.ro despre experientele pe care le au si toate lucrurile care merita incercate. Puteti citi impresiile lor la categoriile experiencing, sport, gaming, carciuming, cooking si party tips.

“Bad Karma Magazine e o suma de evenimente si provocari fara de care ai trai intr-o imensa plictiseala. Bad Karma este dracusorul care te indeamna sa incerci lucruri noi, neobisnuite si te aduce la concluzia ca iti si place. Ne dorim sa raspandim Bad Karma, sa o facem cunoscuta si sa trezim interesul oamenilor pentru experiente noi. Just live a little!“, ne-a spus Ivanna, redactorul revistei Bad Karma.

La evenimentul de lansare a revistei invitatii au interactionat cu echipa BadKarma Magazine, au facut fotografii “bad” la un panou special amenajat si au asistat la un show live oferit de Laboratorul de Cocktailuri.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Reguli noi pentru românii care se întorc din străinătate! În ce condiții nu se impune carantina sau izolarea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri