Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată! „Câtă durere...”

Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată
Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată

Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată. Faimoasa brunetă a clacat din cauza presiunii mediatice.

Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată. Faimoasa brunetă este internată și a ajuns pe mâna medicilor, unde a avut nevoie de îngrijiri suplimentare și perfuzii, din cauza presiunii. Brigitte Pastramă a clacat și a dezvăluit că presiunea mediatică, dar și criticile venite din partea așa-zișilor fani au contribuit la degradarea stării sale de sănătate.

 De altfel, bruneta se simte neînțeleasă, pentru că oamenii o blamează, dar nu înțeleg durerea resimțită de ea, în calitate de mamă, și este epuizată de scandalurile în care a fost implicate.

Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată
Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată

Citeste si: VIDEO| Brigitte Pastramă, în război cu fiul. Mărturiile șocante ale tânărului: ”Am dormit și pe bancă în parc, și la metrou”

Brigitte a ajuns la spital! Vedeta a clacat și nu s-a mai putut abține

Pe rețelele de socializare, mai exact pe contul său de Facebook, Brigitte a mărturisit că a ajuns direct pe mâna medicilor, la perfuzii, din cauza presiunii pe care tabloidele au pus-o pee a, în contextual scandalului în care a fost implicată cu doar câteva zile în urmă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De altfel, vedeta a povestit și incidentul care a umplut primele pagini ale tabloidelor, pentru că a cedat presiunii și nu a mai putut ascunde adevărul. Astfel, prietenii fiului său au intrat peste ea și au agresat-o, ca mai apoi să îi fure mașina și alte obiecte de valoare.

Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată
Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată

Citeste si: Legătura secretă dintre Brigitte Pastramă și Gică Hagi! Cum s-a mutat Regele în vila construită de Brigitte și de Octavian Sfăt, primul ei soț!

Brigitte Pastramă a declarat că a fost bruscată și chiar împinsă de către cunoștințele fiului ei. După ce le-a adresat câteva întrebări, referitoare la motivul „vizitei” lor de la miezul nopții, agresiunile au continuat, așa că Florin Pastramă s-a văzut nevoit să intervină și să îl imobilizeze pe unul dintre agresori.

Citește și: A murit actrița Shannen Doherty cunoscută drept Brenda din „Beverly Hills 90210”: Aceasta suferea de cancer- kanald.ro

Citește și: A murit marea actriță! Adio, doamnă!- stirilekanald.ro

Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată
Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată

„Astăzi am ajuns în perfuzii, la spital….și totul datorită presiunilor mediatice intense, care nu au cum să înțeleagă câtă durere e în sufletul unei mame singure, care muncește până la epuizare să își plătească creditele.

Care atunci când se trezește o doare carnea pe ea de oboseală și surmenare și care ajunge batjocorită și umilită de niște indivizi primiți de «prietenii» fiului, agresată și verbal, și fizic când încearcă să înțeleagă de ce au ajuns acele persoane în casa ei… și mai îi este distrusă și mașina firmei, la care încă mai plătește rate,” a declarat Brigitte Sfăt.

Citeste si: CUTREMURĂTOR! Brigitte Sfăt, declarații uluitoare despre Ilie Năstase. ”Mi-a fost frică să nu moară înaintea mea! Nu aș fi suportat!”Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Șoc la Puterea dragostei! Livian se apropie de Ramona și îi dă lovitura de grație Biancăi ! ”De ce mă urmărești, ți-am zis să te oprești”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies