Șoc la Puterea dragostei! Livian se apropie de Ramona și îi dă lovitura de grație Biancăi ! ”De ce mă urmărești, ți-am zis să te oprești”


Livian pare că și-a încheiat socotelile cu Bianca la Puterea dragostei și s-a apropiat foarte mult de Ramona


In articol:

Dacă între Livian și Ramona la început a fost doar o glumă, apoi s-a ajuns la o tachinare, iar acum la apropieri în toată regula, ei bine, nu mai este decât un pas până la a se vorbi de o relație în toată regula.

Mai mult, deși concurenta a marșat vreme îndelungată pe ideea că între ea și fiul lui Nelson Mondialul este doar o prietenie, acum, blonda a dezvăluit ce simte cu adevărat.

”De ce te-ai hotărât să lupți pentru Livian? Simți că și el te place?”, au fost cuvintele Andreei Mantea,moment în care replica Ramonei a fost extrem de sinceră. ”Da, simt, dar am mai spus asta doamna Andreea”, motiv pentru toți iubitorii emisiunii să înțeleagă clar că împăcarea dintre Bianca și Livian este, pe zi ce trece, tot mai departe, iar ea este cea care pare, acum, în poll-position.

Livian îi dă lovitura de grație Biancăi la Puterea dragostei! ”Nu am jucat teatru”

Cuvintele Ramonei par a prinde contur, mai ales după...ultimele evenimente! Livian îi dă lovitura de grație Biancăi la Puterea dragostei și îi spune clar că nu mai este cale de întors între ei, și totul prin...cântec. El și fosta iubită sunt protagoniștii noului videoclip al piesei lui Edy Talent, "De ce mă urmărești”, iar povestea de acolo este practic una conformă cu realitatea lor.

De altfel, pe vlog-ul lui, Livian a și ținut să accentueze acest lucru. ”Nu am jucat teatru aici. Melodia se bazează pe realitate, oare să vă zic că este o dedicație din partea mea și i-am spus lui Edy să facă piesa mea. Într-un fel reflectă ce simt eu față de Bianca în ultimele luni și cum au decurs lucrurile. Pot zice exact ca în cântec. De ce mă urmărești, ți-am zis să te oprești! Eu vreau altă viață”, a comentat Livian pe vlog.

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei a plecat din emisiune: „Nu poți să crezi toate minciunile și aberațiile”

Livian îi dă lovitura de grație Biancăi la Puterea dragostei!  ”În principiu, eu aș ierta un act de infidelitate”  

Livian îi dă lovitura de grație Biancăi la Puterea dragostei, dar și ea își spune părerea despre legătura dintre fostul iubit și Ramona. ”În principiu, eu aș ierta un act de infidelitate, aș ierta, dar nu în fața mea. ȘI DA, m-a deranjat apropierea de Ramona, mai ales că s-a produs și în fața mea. Îmi face mult rău... chiar în perioada aceea, când ei vorbeau, aveam foarte multe coșmaruri, aveam momente când mă trezeam noaptea transpirată și adormeam foarte greu. Adică…îmi făceam foarte mult rău indus…Direct, încercam să nu mă intereseze, dar subconștientul meu funcționa și era lovit, era rănit. Mi-a fost greu, dar, acum, după câteva filmări, un pic s-au mai liniștit lucrurile, sunt și eu mai liniștită, am preferat să nu văd, să nu mă mai uit. Asta e, am încercat să trec peste”, a declarat Bianca Comănici pentru WOWbiz.ro, în urmă cu ceva vreme.

Citeste si: Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”, atac la baionetă la Manuela și Bianca! A dat cărțile pe față și le-a distrus


Abonează-te pe

Citește și:

PORTRET - ADINA HALAS HUGEANU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

NOUTATE: Cine este, cu adevărat, MELLINA (Mădălina Dumitru). Biografia concurentei de la Bravo, ai Stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Horoscop weekend 4 - 5 decembrie 2021. Află ce zodie are succes pe toate planurile

CITEȘTE: Cum se fac unghiile BABY BOOMER. Le poți face singură, acasă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 4 decembrie 2021 . Cum au arătat ţinutele concurentelor în gala “CUPLURI CELEBRE”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri