Motivul incredibil pentru care Carmen Harra nu are iubit! Prezicătoarea e văduvă de 10 ani si a prevestit moartea soțului ei


Carmen Harra a mărturist că și-a iubit enorm soțul, a cărei moartea prevăzut-o chiar de la căsătorie. De mai bine de 10 ani, celebra prezicătoare nu are iubit.


In articol:

 

Carmen Harra, care a împlinit în primăvară 65 de ani,  a recunoscut că e singură, iar darul său și viziunile nu au ajutat-o în viața sentimentală.

 Carmen Harra a făcut recent dezvăluiri emoționante despre viața sa sentimentală, mărturisind că e singură și pentru că pe ea bărbații nu o pot minți.

„Eu sunt genul de om care nu caută iubiri pasagere, caut ceva care să reziste și nu am găsit încă ce căutam eu. Aici e defectul viziunilor mele, că pot să văd într-un om mai mult decât ar trebui să văd. Pe mine nu mă minte un bărbat, în general lumea nu mă minte. Mă prefac și îi las să mă mintă”, a spus Carmen Harra.

Citeste si: Carmen Harra, dezvăluiri uluitoare despre moartea lui Costin Mărculescu! Ce i-a spus prezicătoarea lui Cristi Brancu

Citeste si: Carmen Harra preziceri- faimoasa clarvăzătoare a anticipat despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion!

Carmen Harra a prevestit moartea soțului ei

În urmă cu 10 ani, Carmen Harra a trecut printr-o tragedie îngrozitoare. Și-a pierdut soțul. Însă este cutremurător faptul că ea a știut, timp de 27 de ani, că sufletul-pereche nu va ajunge la vârsta de 60 de ani. 

Citeste si: Coșmar fără sfârșit pentru Carmen Harra! Nu o poate executa silit pe femeia pe care a acuzat-o că i-a furat casa și nu are dreptul la despăgubirile de 650.000 de dolari!

”L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, in calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani. Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani.

În 2001, înainte de a murit, eu i-am spus, ”Vezi că pe plămânii tăi este o problemă”.(...) Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba , a povestit la un moment dat Carmen Harra despre povestea sa de iubire.

Virgil Nicodivi, soțul lui Carmen Harra, a murit la 59 de ani, din cauza cancerului la plămâni. Cei doi au trei fete impreună, iar bărbatul a fost întotdeauna o prezentă discretă.


Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Harra, avertismentul de care se temea toată lumea! Ce urmează după pandemia de coronavirus

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Maria Ghiorghiu, despre coronavirus: "În trei luni se va descoperi tratamentul"

„Arde Parlamentul!” Maria Ghiorghiu, profeție cutremurătoare: „Se topeau zidurile”

Carmen Harra, despre noul Mesia: „S-a născut de Paște...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri